windows 7 yi programla aktirleştirmenin zararı var mıdır?

Sponsorlu Bağlantılar

soner366

soner366

Üye
    Konu Sahibi
windows 7 yi programla aktirleştirmenin zararı var mıdır?
Ben yeni notebook alıcam ondada windows 8 var. Tabi bende 7 yi seviyorum ancak windows 8 gelicek. Acaba internetten bulduğum programlarla 7yi etkinleştirsem orjinalinden her hangi bir farklılık yada sorun yaşarmıyım? Yada windows 7 şeklinde satın alabilme imkanım var mı?

Not: Bilgisayara o kadar para verdikten sonra 500 lira gibi bir parayı bilgisayarı geç aldığım için ödemek mantıksız geliyor.

_RYUK_

_RYUK_

Üye
pc nin free dos u varsa onu al

soner366

soner366

Üye
    Konu Sahibi
Sayın _RYUK_ ne işe yarıyor peki? Ve nereden alabilirim bilgilendirebilir misiniz?

- - - Eklendi - - -

Tamam çok teşekkür ederim araştırdım biraz buldum. (: Bilgisayarı öyle alma şansım yok sanırım. ):

_RYUK_

_RYUK_

Üye
alacağınız bilgisayarı söyler misin ? Ayrıca win 8 neden memnun değilsiniz ?

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Hayir hic bir zarari bulunmamakta.

soner366

soner366

Üye
    Konu Sahibi
Toshiba Satellite L850-1RF almayı düşünüyorum. Ben oyun için alıyorum. Tabi windows 8 de benim sevdiğim oyunların bazılarını desteklemiyormuş. O yüzden soğudum biraz.

- - - Eklendi - - -

Yada bunu alıcam Toshiba Satellite L850-1RH

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
kuzenim de msi laptop var yeni aldı windows 8 di 7 yaptı programla etkinlestirdik canavar gibi

_RYUK_

_RYUK_

Üye
oyun için alacaksan o fiyata msi bakmani tavsiye ederim

soner366

soner366

Üye
    Konu Sahibi
Hepinize çok teşekkür ederim msiyi bir araştırıyım.

- - - Eklendi - - -

Bir de ben aldığım dizüstü bilgisayarın dayanıklı olmasını istiyorum. Msiler ne kadar iyi bu konuda? Isınma sorunları var mı? Çünkü 5 6 yıl dayanabilecek bir dizüstü lazım. Toshiba kadar dayanıklı olur mu sizce?

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Mad Eagle nickli moderatöre sor, oda msi kullaniyor.

Üst Alt