Windows 7 yedekleme sorunu lütfen yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kalbimdesiin

Üye
    Konu Sahibi
Windows 7 yedekleme sorunu lütfen yardım edin
Windows 7 home premium kullanıyorum sorunum su Sistem görüntüsü oluştur dediğimde d yi görmüyor sadece dvd yi görüyor yedekleme ayarlarını yaparken de d yi seçiyorum bütün seçimler tamam sistem görüntüsü oluştur seçeneği belirgin olmuyor Yedekleme yapınca sadece verileri yedekliyor onda da yedekleme tamamlandı ancak bazı dosyalar atladı sorunu çıkıyo sorun ne olabilir sizce

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
[video=youtube;L987iJGChEY]http://www.youtube.com/watch?v=L987iJGChEY&feature=player_embedded[/video] Dah önce böyle bir hata araştırması yapmadığım için kesin birşey söyleyemiyorum ancak buna uygulamalı bi göz atayım. HDD ni hangi mantıkta bölümledin birincil disk yada mantıksal olarakmı yane aktif durumdamı bunu kontrol et. Ayrıca dediğim gibi kesin birşey diyemiyorum bunubios bot ayarları veya sistem güncellemeleri ile düzeltebilirsin, güncellemeyi mutlaka yapın.

kalbimdesiin

Üye
    Konu Sahibi
Birincil olarak bölünmüş c 100gb d 200gb disk aktif durumda aslında sorun söyle başladi önceden Tam yedek yapabiliyordu ben yedeği yani windowsimagebackup klasörünu windows gezgini ile sildim sildiğime bin pişman etti Sistem görüntüsü oluştur dediğimde sadece dvd bölümünü görüyor sabit disk Sistem görüntüsü almayı destekleniyor yazıyo önceden oluyordu klasörü silince sorun başladi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt