İhtiyar007
Üye
format atmadan nereye kuruyon kardeş saçmalama![]()
dedim ya yaramaz çocuk

ne saçmalaması, bir bildiğim varki konuşuyorum. bilgisayar açılışta windows 7 yada windows 8'i başlatabilecek şekilde 'dualboot' yapabilirdin, sende hem windows xp hem windows 7 aynı anda kullanabilirdin, PC üzerinde çalışır halde bulunan Windows XP'ni Windows'un yeni sürümüne 'upgrade' edebilirdin yada kuruluma tüm kullanıcı dosyaların C:\Windows.old klasörüne yedekleyen vede eski windows sürümünü kullanılmaz hale getirip yeni Windows sürümünü kullanıma açacak şekilde yükleme yapabilirdin.
150 gb hard disk le bunlar zor gibi .D
150 gb hard disk le bunlar zor gibi![]()

kurtul o canlı bombadan![]()
kurtul o bombadan![]()
ben de bugun tesadüfen geçiş yaptım, ancak 1 gb ram var napcm bilmiyorume net de sorunlu hard Disk format yedi bomboş bilgisayar
![]()

ben de bugun tesadüfen geçiş yaptım, ancak 1 gb ram var napcm bilmiyorume net de sorunlu hard Disk format yedi bomboş bilgisayar
![]()
1 gb ram ile windows 7 den performans alamassin xp ye geç tekrar.

bi açtın w7 olmuş öyle mi yani?![]()
benim emektar hata vermeye başladı açılmadı hiçye. Uşak'ta en güvendiğim bilgisyarciya götürdüm. Baktı işte ramleri söktü (2x512 mb) açıldı bilgisayar. Elinde de 2lik ram varmış 34 dolar dedi. Bir de hdd format yiyecekti o ram ile tüm tamir 100u geçer dedi. Neyse bıraktım PC'yi yap diye. Sonra tak etti kafaya babama söyledim iptal etsin onu 100 liraya değmez dedim. Gittim aldım geldim PC'yi. Adam da win7 kurmuş 2 gb ram takcam deyince. Ben de almak isteyince Ramin slotlarini değiştirip verdi. Sabah böyle denedim, çalışmadı bir de sen dene şansına çalışır belki dedi. Getirdim eve çatır Çatır çalışıyo
öyle işte uzun oldu ama olsun 

Öyle değil Tabi kibenim emektar hata vermeye başladı açılmadı hiçye. Uşak'ta en güvendiğim bilgisyarciya götürdüm. Baktı işte ramleri söktü (2x512 mb) açıldı bilgisayar. Elinde de 2lik ram varmış 34 dolar dedi. Bir de hdd format yiyecekti o ram ile tüm tamir 100u geçer dedi. Neyse bıraktım PC'yi yap diye. Sonra tak etti kafaya babama söyledim iptal etsin onu 100 liraya değmez dedim. Gittim aldım geldim PC'yi. Adam da win7 kurmuş 2 gb ram takcam deyince. Ben de almak isteyince Ramin slotlarini değiştirip verdi. Sabah böyle denedim, çalışmadı bir de sen dene şansına çalışır belki dedi. Getirdim eve çatır Çatır çalışıyo
öyle işte uzun oldu ama olsun
![]()

bence ram i yükseltsin xp den artık hayır gelmez
güle güle xp hoşgeldin windows 8![]()
Ayrica Amd 1.8 ghz 3000+ işlemci ve onboard 128 mb ekran karti var. Ama win7de 256 görünüyor çözemedim
hiç sevmiyorum aslında windowsu 
linuxa geç
net sorunlu olunca el mahkum bekliyoruz 
Linux'da asus driver bulmam lazım zaten pc çok eskinet sorunlu olunca el mahkum bekliyoruz
![]()