windows 7 yardim edin ne olur

Sponsorlu Bağlantılar

Bagırov17

Bagırov17

Üye
    Konu Sahibi
windows 7 yardim edin ne olur
merhaba arkadaslar benim bilgisayarim casper laptopu ve laptopu actim sarji az kalmıştı kendi kendine kapandi sarji taktim yarim saat bekledim actim laptopun logosu geliyor sonra siyah ekran ne yapa bilirim acil yardim edin ne olur .

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Bataryayı çıkar, şarjdan cihazı çek, 15 sn power düğmesine bas sonra tekrar bataryayı tak ve power düğmesine bas. Olmassa cihaz sıcaksa soğut sonra ve açmayı dene. Olmassa format.

rewaz

Üye
Aynisi komsunun basina geldi.onunda pc casper, kendi yapamadi da, kime yaptirdi yapan ne yaptida acti bilmiyorum. Sorunun yarina oyleye kadar çözülmezse , komsuya sorar buraya yazarım.

Bagırov17

Bagırov17

Üye
    Konu Sahibi
CeRRaNo JoZAeF , cok sagol
rewaz, evet komsuta sor ne olur bi zahmet
ne olur yardim

rewaz

Üye
CeRRaNo JoZAeF , cok sagol
rewaz, evet komsuta sor ne olur bi zahmet
ne olur yardim
Sordum cihaz garantiliydi garantiye verdim. Icinden bisey degistirmisler ve win8 yeniden kurmuslar dedi..
Heralde senin pc nin icindende bişey gitmis

Emrebali05

Emrebali05

Üye
Aynisi benim basima geldi toshiba marka bilgisayarim aciliyordu ve ekran gelmiyodu bilgisayarin tum hava deliklerini kapatip isinmasini sagladim 20 25 dakika hava almadan calistirdim 60 70 decereyi bulup kapattim sogumasini bekledim be tekrardan acip denedim ve ekran geldi bu yontemi baska bi yerde okumustum denedim ve ise yaradi :)

mabdussamed

mabdussamed

Üye
sorun sadece yazılımsal da olabilir.Sistem geri yükleme yaptınız mı? belli ki son yaptığınız değişiklikler bilgisayarın başlatılmasını engelliyor.Elinizde kurulum dvd niz var ise geri yükleme ve sistem onarma yapmanızı tavsiye ediyorum.Eğer sorun çözülmez ise ve önemli dosyalarınız yoksa temiz kurulum , önemli dosyalarınız varsa (dosyalarınızı kurtarabilmeniz için) eski sisteminizin üzerine kurulum yapınız.
Varsa bilen bir yakınınız teknik destek almaya çalışınız

asgz

asgz

Üye
Bios pilini çıkartıp 5 dk bekleyin ve tekrar takıp deneyin

Bagırov17

Bagırov17

Üye
    Konu Sahibi
mabdussamed - sorun sistemmis sistem silnmis ve simdi yeniden yaziyorlar bekliyorum
hall oldum beyni silinmis yeni bir beyin yazdirdim simdi eskisinden iyi calisiyor

Üst Alt