Windows 7 Wireless Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
Windows 7 Wireless Sorunu
arkadaşlar merhaba, benim crea nu5-c32m laptobum var aldığımda vistaydı sonra 7 kurdum sorunum ise şu wireless ağına bağlanıyor,2-3 dk sonra direk bağlantı kopuyor ve başka ağları görmüyor.Wlan taramasını kapatıp tekrar açtığımda ağları buluyor ama üste yazdığım olayın aynısı oluyor.Vistadayken böyle bir sorunla karşılaşmıyordum.Creanın dvdsini takıp wireless sürücüsünü yüklediğimde hata alıyorum -uyumlu değil diye- ama zaten realtek wireless yüklü:bilmm creanın driver sitesindede sanırım bir sorun var,giremiyorum:vur
Kablosuz modemde de sıkıntı yok çünkü arkadaşlarım çok rahat şekilde bağlanabiliyorlar...

laptop:crea nu5-c32m
Pentium dual core t4200 2.00ghz
2 gb ddr-2 667 mhz
250 gb sata 2.5 HDD
512 mb(hm) ATI HD 3470 PCI-E ekran kartı
802.11b/g 54Mbit kablosuz erişim
DVD RW super multi optik okuyucu
Kart okuyucu
1.3 Mp Webcam
6 cell Li-on pil
Hdmı port

yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar​

ademahin

Üye
Vista ile win7 arasında fazla bir fark yok zaten önceki driverlarına sahipsen (vistada kurulu olan) onları kurman sorunu giderecektir.Çogu driverını kurabilirsin cır ,wireles,modem,chipset,lan unutmaki win7 vistanın geliştirilmiş versiyonudur.

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
hata veriyor desteklenmiyor diye :(

technoshark

technoshark

Üye
>Öncelikle kurmuş olduğum yazılımı kaldır... sonrasında aygıt yöneticisinden tarat pc ni bakalım yeni donanım bulucak mı ? yada sistem geri yükleme yaparak win 7 nin ilk haline getir pc ni sonrasındada güncel olan farklı driver değilde asıl anakartın driverini yükle sorun ortadan kalkıcaktır iyi günler.

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler deneyeceğim bir şey daha soracağım OSD driver ı ne ie yarıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt