Windows 7 Ultimate x64 ISO Kurulum Dosyasındaki Driverlar Nerede ve O Olan Yere Nasıl Driver Ekleriz Yardım!

Silinen Üye 2620825

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Windows 7 Ultimate x64 ISO Kurulum Dosyasındaki Driverlar Nerede ve O Olan Yere Nasıl Driver Ekleriz Yardım!
@eskehacettepe arkadaşımızın bir sorunu var. Windows 7 Kurulumu ile birlikte aynı anda internet WI-FI, Ethernet driverlarının da yüklenmesini istiyor. ISO dosyasındaki driver bulunan paket hangisidir? Bu pakete driver ekledikten sonra ne gibi değişiklikler yapmamız gerekiyor?

yardımınıza ihtiyacım var

Tepkiler: Silinen Üye 2620825
yok oyle sıkıntı oluyor ben format sırasında kurmasını istiyorum

olsun deneme yanılma kullanmak istiyorum benim zamanım var iso hazır bekliyorum

olur ama isoya nasıl ekleyeceğiz sadece internet için

Silinen Üye 2620825

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
olur ama isoya nasıl ekleyeceğiz sadece internet için
Onu bilmiyorum ama driverı atarım bulursam
Mesaj birleştirildi:

@eskehacettepe bu dosyaları deneyin, kendi offical sitelerinden indirilmiştir ve güvenlidir.

VirüsTotal Sonucu:

VirüsTotal Sonucu:

Son düzenleme:
isoya eklemek istiyorum ama

Silinen Üye 2620825

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Eğer yanınızda uzman birisi yok ve TeamWiewer ile yardım edecek birisi yoksa bu işi yapma ihtimaliniz bulunmamaktadır.
Mesaj birleştirildi:

uzman kişi varmi
Bilmem ki ben sizin gibi iso ekleme ile uğraşmadan direk kurulum yapıyorum. Zaten ekli geliyor driverlar bende

uzman birsi olsaydi

ben hevesliyim yapmaya normal kurulumda sıkıntı oluyor internet lazim

Silinen Üye 2620825

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ben hevesliyim yapmaya normal kurulumda sıkıntı oluyor internet lazim
Peki siz bilirsiniz benim yapabileceğim bir şey yok ben sabah girerim artık foruma iyi forumlar.
Mesaj birleştirildi:

Hevesinizi kırmak ve sürekli aynı şeyi söylemek istemiyorum ama uzman birisi olmadan bu işi yapmanız imkansız