windows 7 ultimate de güncelleme yaparak dil paketi yükledim. fakat oyunlarda programlarda ı harfi y şeklinde gösteriyor. yardım edermisiniz ne yapmalıyım
Bunun için öncelikle kendi Windows'unuzun sürümüne göre dil paketini temin edin. Eğer Windows'unuzun sürümüne uyumsuz bir dil paketi yüklediyseniz bu gibi hatalar olabiliyor. Onun için Windows'unuzun sürümüne göre doğru bir dil paketi yükleyin ve Türkçe dil paketinin olduğu klasöre gelin. Türkçe dil paketini kurun ve Apply yaparak dili onaylayın ve bilgisayarınızı baştan başlatın. Eğer aynı hatayı almaya devam ediyorsanız o zaman Windows 7'nin tüm sürümleri ile uyumlu olan "Vistalizator'u" temin edin.
Ayrıca çoğu zaman Windows 7 İşletim Sistemlerinde Türkçe dil paketini yüklediğiniz de "Türkçe dili" otomatik olarak aktif olmuyor. Bunun için gerekli İşlemler vardır. Bundan dolayı bilgisayarınızın başlat bölümünden kontrol paneline ve tüm kontrol panel öğelerine gelin. Bölge ve dil seçeneklerine tıklayın. Yani Region and Language... Bölge ve dil seçeneklerine tıkladıktan sonra Türkçe'yi bulun ve bunu seçin. Bilgisayarınızı baştan başlatın.