windows 7 ultimate 64 bit regedit le oynadım...yardım edin!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
    Konu Sahibi
windows 7 ultimate 64 bit regedit le oynadım...yardım edin!!!
slm arkadaşlar win 7 ultimate 64 bit kullanıyorum.regedit den bası şeyler sildim.galiba bu sebepten dolayı da WİNDOWS GÜVENLİK MERKEZİNİ BAŞLATAMIYORUM ve antivirüsüm de çalışmıyor.regedit i nasıl orjinal haline getirebilirim.format tan başka çözüm dışında...:bilmm

qpel

Üye
sistem geri yükleme yapmayı dene

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
TweakNow RegCleaner programını temin edin, kurun ve programı çalıştırarak kayıt girdilerini geri alın.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Bunlar sadece kayıtlı REG anahtarlarını geri yükler.Yani daha önceden herhangi bir yazılımla Regedit'in yedeğini almış olman gerekiyor.

Soruna gelecek olursak;

Kayıt defteri anahtarının yedeğini almadığınız müddetçe geri yükleme şansınız yok.Bu yüzden çeşitli onarmalar deneyebilirsiniz.Bundan önce göz önünde bulundurmanız gereken bir husus var; virüs.

Herhangi bir zararlı hizmetin başlatılmasını engelliyor olabilir.Bunun için Spyware Doctor veya benzeri bir antispy ile tarama yapın.Daha sonra Combofix yazılımını edinin ve onunla da taratın bilgisayarınızı.Eğer işe yaramazsa bilgisayarı onarmayı deneyebilirsin.

Ayrıca sorunu tarayıp düzeltmek için bu yazılımı da denemeni tavsiye ederim :

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
programı kurdum da biraz anlatırmısın kullanımını

Programı indirdikten sonra kurun ve çalıştırın. Çalıştırdıktan sonra Scan'a tıklayın. Program otomatik olarak kayıt defteri hatalarını bulacak ve onaracaktır. Eğer kayıt girdilerinde değişen bir değer var ise bu yenisi ile değiştirilecektir.

Ayrıca Virus'te kayıt defterinde ki değerleri 0, dan 1'e çevirebiliyor. Regedit'te çalışmadığından dolayı kayıt defterine ve görev yöneticisine giremezsiniz.

Ayrıca Combofix sadece USB bellek ve CD/DVD'lerden bulaşam Amvo.exe Virusleri içindir. Kayıt girdileri ile bir ilgisi yoktur. Onun için önerdiğim program işe yaramaz ise, kullanıcılar için bedava olarak geliştirilen güçlü Malware temizleyici olan "Norman Malware Cleaner'ı" temin edin ve Fu*ll Scan'da tarama yapın. Aynı şekilde buda kayıt defterinde ki değerleri "Modified" ve "Fix" yaparak her türlü hatayı onarır ve temiz bir sistem sunar. Bilgisayarınıza yeniden format atmışsınız gibi olur. "Norman Malware Cleaner" ile Fu*ll Scan'da tarama yaptıktan ve tarama bittikten sonra sonucu, görev yöneticisinde görebilirsiniz. Kullanıcı adınız ve sistem dosyaları altında çalışan Viruslerin olmadığını, tarama sonucunda görebilirsiniz.

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
    Konu Sahibi
Bunlar sadece kayıtlı REG anahtarlarını geri yükler.Yani daha önceden herhangi bir yazılımla Regedit'in yedeğini almış olman gerekiyor.

Soruna gelecek olursak;

Kayıt defteri anahtarının yedeğini almadığınız müddetçe geri yükleme şansınız yok.Bu yüzden çeşitli onarmalar deneyebilirsiniz.Bundan önce göz önünde bulundurmanız gereken bir husus var; virüs.

Herhangi bir zararlı hizmetin başlatılmasını engelliyor olabilir.Bunun için Spyware Doctor veya benzeri bir antispy ile tarama yapın.Daha sonra Combofix yazılımını edinin ve onunla da taratın bilgisayarınızı.Eğer işe yaramazsa bilgisayarı onarmayı deneyebilirsin.

Ayrıca sorunu tarayıp düzeltmek için bu yazılımı da denemeni tavsiye ederim :

combofix le sorunu çözdüm :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt