Yardım Windows 7 ultimate 32 bit Aero sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

sinanadsoy

Üye
    Konu Sahibi
Windows 7 ultimate 32 bit Aero sorunu
Arkadaşlar windows 7 ultimate 32 bit kullanıyorum bilgisayarımda önceden hiçbir problem yoktu yaklasık 3 gün önce bilgisayarı açtım bilgisayarın teması windows 7 klasiğe dönüşmüş düzeltmeye çalıstım fakat Saydamlık ve diğer aeoro afektleriyle ilgili sorunları gider diye hata alıyorum sorunu gidere tıklıyorum fakat düzeltemiyor ne yapabilirim lütfen yardım edin

Fenomenon

Fenomenon

Üye
sistem geri yükleme yaparsan kesin düzelir ama o tarihte yüklediğin dosyalar kaybolur.

sinanadsoy

Üye
    Konu Sahibi
Cevabın için teşekkür ederim fakat en fazla 3 gün öncesine dönüş yapabiliyorum bu olay 1 haftadır mevcut .s

Glania95

Glania95

Üye
sistem geri yükleme yaparsan kesin düzelir ama o tarihte yüklediğin dosyalar kaybolur.
evet aynı sorun benim arkadaşımda da oldu ve sistem geri yükleme ile düzeltebildik.Ama senin:
3 gün öncesine dönüş yapabiliyorum
demen biraz geç kaldın :) Bir yolu vardı ama sistem geri yüklemeyi bir programla yapabiliyoduk sanırım ama yanlış da hatırlıyor olabilirim.İnternetten araştır istersen kolay gelsin :)

exp_l0it

exp_l0it

Üye
regleri düzenleyip sorunu gidermeyi dene.
ekran kartı değiştirdiysen sorun yaratabilir. zira bende oluyordu.
cd ile onarmayı dene.
hiç biri olmazsa dosyalarını yedekleyebilirsin :ehe

sinanadsoy

Üye
    Konu Sahibi

EVET ARKADAŞLAR SORUNUM BU BELKİ İŞİ KOLAYLAŞTIRIR

Glania95

Glania95

Üye
evet aynı sorun benim arkadaşımda da oldu ve sistem geri yükleme ile düzeltebildik
Kendimden alıntı yaparak söylüyorum dediğim gibi ben arkadaşın sorununu böyle düzeltebildim :D
regleri düzenleyip sorunu gidermeyi dene.
ekran kartı değiştirdiysen sorun yaratabilir. zira bende oluyordu.
cd ile onarmayı dene.
hiç biri olmazsa dosyalarını yedekleyebilirsin :ehe
Ama bu yolları deneyerek yapabilirsin gibide.Tam bilmiyorum.

sinanadsoy

Üye
    Konu Sahibi
Regleri nasıl düzenleyebilirim? :D

Fenomenon

Fenomenon

Üye
evet aynı sorun benim arkadaşımda da oldu ve sistem geri yükleme ile düzeltebildik.Ama senin:

demen biraz geç kaldın :) Bir yolu vardı ama sistem geri yüklemeyi bir programla yapabiliyoduk sanırım ama yanlış da hatırlıyor olabilirim.İnternetten araştır istersen kolay gelsin :)
3gün niye geç kalsın ki. Sistem geri yükleme deyip tarihi seçecek.

Glania95

Glania95

Üye
hayır bazı pclerde bug olabiliyor.Daha önceki tarihleri göstermiyor.Benim bir önceki pcde olmuştu ordan biliyorum :)

sinanadsoy

Üye
    Konu Sahibi
Ya şöyle söyliyim ben sistem geri yüklemeyi açtım 09.11.2014 tarihini seçtim onayladım felan bilgisayar yeniden baslatıldı felan biraz bekledim açıldı sonra hata verdi sistem geri yükleme başarısız virüs programınızın açık olmasından dolayı olabilir virüs programıınızı kapatıp tekrar deneyiniz dedi bende kapattım tekrar açtım fakat en erken 3 gün öncesini gösteriyor artık

Glania95

Glania95

Üye
Ya şöyle söyliyim ben sistem geri yüklemeyi açtım 09.11.2014 tarihini seçtim onayladım felan bilgisayar yeniden baslatıldı felan biraz bekledim açıldı sonra hata verdi sistem geri yükleme başarısız virüs programınızın açık olmasından dolayı olabilir virüs programıınızı kapatıp tekrar deneyiniz dedi bende kapattım tekrar açtım fakat en erken 3 gün öncesini gösteriyor artık

Keşke virüs programını kapatıpta deneseydin.Hangi programı kullanıyordun ?

sinanadsoy

Üye
    Konu Sahibi
Yet Another Cleaner diye bir program

• Beğen
Tepkiler: Glania95
exp_l0it

exp_l0it

Üye
Yet Another Cleaner diye bir program
yac'a açıkçası güvenmiyorum kardeş. virüs gibi çıktı ortaya.
ccleaner ile gereksiz regleri silebilirsin.(ilk önce güncelle)
bilgisayarını eset online ile taramayı da dene.
donanımını güncelleme ile çözebileceğine inanıyorum.

bunuda dene bi.

Glania95

Glania95

Üye
yac'a açıkçası güvenmiyorum kardeş. virüs gibi çıktı ortaya.
ccleaner ile gereksiz regleri silebilirsin.(ilk önce güncelle)
bilgisayarını eset online ile taramayı da dene.
donanımını güncelleme ile çözebileceğine inanıyorum.

bunuda dene bi.

Yaca bende güvenmiyorum hatta ilk indirdiğimde virüs sanmıştım :ehe:ehe

• Beğen
Tepkiler: afatsumlug97

sinanadsoy

Üye
    Konu Sahibi
Malesef o yöntemide yaptim ama olmadi virüs programi ne ara yüklendi ondanda haberim yok bi baktim o varmis :D
Son çare format atmak dwd okuyucumda bozuk flasla halletmeye caliscam cevaplariniz icin cok tesekkur ederim

exp_l0it

exp_l0it

Üye
Malesef o yöntemide yaptim ama olmadi virüs programi ne ara yüklendi ondanda haberim yok bi baktim o varmis :D
Son çare format atmak dwd okuyucumda bozuk flasla halletmeye caliscam cevaplariniz icin cok tesekkur ederim
dedim ya ilk önce onarmayı dene kolay gelsin

Takipçi Satın Al

Üst Alt