Windows 7 Transformation Pack 3 İndirime Sunuldu (Vista İçin)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PRHACKX

PRHACKX

Üye
    Konu Sahibi
Windows 7 Transformation Pack 3 İndirime Sunuldu (Vista İçin)
Windows 7 Transformation Pack 3 İndirime Sunuldu

Windows 7 çıktmadan önceden beri bilinen Windows Vista Transformation Pack lerinin son sürümünü PC nize indirin. Bu sayede PC'nizi Windows 7 Görünümüne kavuşturun.
Yüklemeye başlamadan önce bilgisayarınızda çalışan tüm programları kapatın. Antivirüsünüzün
güvenlik duvarını devre dışı getirmeyi de unutmayın. Son olarak windows xp sp2 uyumluluk modunda çalıştırın.

INDIR

Sadece Windows Vista içindir. Windows XP ve ya diğer işletim sistemi için değildir..

• Beğen
Tepkiler: Aѕѕαѕѕiη™, Dogus Pertez, selinnnn ve 1 kişi daha

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Teşekkürler

Silinen Üye 453145

Silinen Üye 453145

Kapalı Hesap

hatasını alıyorum ne yapmalıyım?

gttrk

gttrk

Üye
sadece vista içindir yazılmış bu transformation pack için ama bu xp'ye de olur. diğer arkadaşlar hevesiniz kırılmasın, indirin. yerel sitede xp uyumludur diyor ayrıca vista'da xp service pack ile kullanılabiliyorsa bu zaten özellikle xp için demektir. yanlış anlamın sadece bilgi vermek itiyorum. amacım ukalalık değil.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Yazılım önerisi için teşekkürler.

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Paylaşımın için teşekkürler... Alta küçük bir not eklemişsin... Sadece Windows Vista içindir. Windows XP ve ya diğer işletim sistemi için değildir... Fakat eklemiş olduğun ekran görüntüsündeki işletim sistemi Windows XP SP3... Kullanıcılar hangisine inanacak şimdi... ?

PRHACKX

PRHACKX

Üye
    Konu Sahibi
sadece vista içindir yazılmış bu transformation pack için ama bu xp'ye de olur. diğer arkadaşlar hevesiniz kırılmasın, indirin. yerel sitede xp uyumludur diyor ayrıca vista'da xp service pack ile kullanılabiliyorsa bu zaten özellikle xp için demektir. yanlış anlamın sadece bilgi vermek itiyorum. amacım ukalalık değil.

Ukalalık değil ama senin unuttuğun bir nokta var. Windows Vista altyapısı ve Windows XP SP2 ve SP3 ün altyapısı aynı değil. Windows Vista ve üzeri ile sınırlandırılmasının nedeni Windows XP'de çıkan aksaklıklar. viStart programının masaüstünü kapatmasıyla klasör masaüstü erişimine engel oluyor ve diğer programlar Windows XP altyapısına uymuyor. Bu yüzden Windows Vista'da kullanmak gerekiyor... Biraz daha araştırma yap bak ortaya neler çıkacak...

--------------- Ekleme ---------------

Paylaşımın için teşekkürler... Alta küçük bir not eklemişsin... Sadece Windows Vista içindir. Windows XP ve ya diğer işletim sistemi için değildir... Fakat eklemiş olduğun ekran görüntüsündeki işletim sistemi Windows XP SP3... Kullanıcılar hangisine inanacak şimdi... ?
Ekran görüntüsüne aldandıysan senin problemin.

--------------- Ekleme ---------------

Programı sağ tıklayıp "yönetici olarak çalıştır" kısmından aç. Açık programlarını kapat.
Daha da açılmıyorsa UAC'yi kapatman gerekecek..

PRHACKX

PRHACKX

Üye
    Konu Sahibi

Uyarısı alıyorsanız ve yukarıdaki yöntemler işe yaramazsa dosyayı sağ tıklayıp uyumluluk modunu "Windows XP SP2" ye getirin.

Windows XP 'de açıldığında altyapı eksikliğinden dolayı problemler yaşanıyor. Örneğin viOrb ve ya viStart ile Masaüstü Denetimleri kontrolden çıkıyor vs vs.. Bunun için sizin için en uygun Windows Vista 'da açmaktır.:oke:
Ama siz illa ben Windows XP 'de açmak istiyorum diye ısrar ediyorsanız. Açabilirsiniz...

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Program için teşekkürler...Yalnız bu programı kimseye tavsiye etmem...Sadece sorun çıkarıyor başka birşey olduğu yok...

MoDDeROzDeR

MoDDeROzDeR

Üye
XP İcinde Uyumludur Ama Vista Biraz Karısıklıklara Sebeb Oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt