Windows 7 tercihi Lütfen yardım edin?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yakamoz97

yakamoz97

Üye
    Konu Sahibi
Windows 7 tercihi Lütfen yardım edin?
Arkadaşlar Bilgisayarımın özellikleri
intel core 2 duo E7500 işlemci 2.93 GHZ
4 GB RAM
Ben bu bilgisayara 64 bit windows 7 kursam olurmu? işlemcim 2 çekirdek ama ramdan tam kapasite faydalanmak istiyorum.yani 32 bite göre performansı daha iyi mi olur? bilen arkadaşlar lütfen fikir versinler...

FlyPgs21

FlyPgs21

Üye
o işlemci ve ram için 64 bit olabilir ama tam olarak 64 bitin nimetlerinden faydalanamazsın.performasn farkı elbette olacaktır ama 64 bitin en önemli özelliği çok daha güçlü bir sistem olması.yani çoökme riski neredeyse sıfıra iner.zırt pırt format atmak zorunda kalmazsın...

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
win7 ultimate 64bit yükleyebilirsin 4 gb rami 32 bitte tam kullamazsın ama 64 bitte kullanabilirsin
sistemin çok çok güçlü degil ama performans faydası olur. daha iyi sağlam sistemdir 64 bit

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
bence sistem i yeterlidir.2gb ram la bile 64 bit yükleyip faydasını görenler var:D 32 bite göre performansı tabi ki iyi.Windows 7 ultimate 7600 64 bit yükle.

yakamoz97

yakamoz97

Üye
    Konu Sahibi
Bilgileriniz için çok teşekkürler.Fakat windows 7 7600 farkı ne ? yani ben msdn yada Oem olarak biliyorum.7600 nasıl bir sistem?

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
iyi bi sistem.:D

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
7600 sürüm numarası.SP1'den önceki OEM sürümü.

Bence de 64 bit kur.

yakamoz97

yakamoz97

Üye
    Konu Sahibi
Windows 7 yi bugün kurdum,64 bit professional olarak...Professional kullanan bikaç arkadaştan da aldığım tavsiye ile.ultimate den biraz daha performanslıymış,kullananlar öyle diyor.hakikaten çok farketti,bilgisayar 64 bit pro yu görünce canavar oldu uçtu gitti :)) tavsiyeler için tekrar teşekkürler.... bu arada sp1 i şimdilik yüklemeye niyetim yok.hakkında çok ciddi şikayetler var,yükleyenlerin çoğu pişman.zaten yeteri kadar güvenlik güncelleştirmesi aldı kurar kurmaz.bisürü de ekstra güncelleme aldı.şimdilik gerek yok sp1 e kalsın :))

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
Windows 7 yi bugün kurdum,64 bit professional olarak...Professional kullanan bikaç arkadaştan da aldığım tavsiye ile.ultimate den biraz daha performanslıymış,kullananlar öyle diyor.hakikaten çok farketti,bilgisayar 64 bit pro yu görünce canavar oldu uçtu gitti :)) tavsiyeler için tekrar teşekkürler.... bu arada sp1 i şimdilik yüklemeye niyetim yok.hakkında çok ciddi şikayetler var,yükleyenlerin çoğu pişman.zaten yeteri kadar güvenlik güncelleştirmesi aldı kurar kurmaz.bisürü de ekstra güncelleme aldı.şimdilik gerek yok sp1 e kalsın :))
korsan windows sa onu yakalıyor sonra cok uğrasırsın.Ben yüklemstim son çare olarak bios mode c rack yaptım anca öyle oldu:D

yakamoz97

yakamoz97

Üye
    Konu Sahibi
Benim windows 7 Orjinal lisanslı..parası biraz fazla olabilir ama,güvenilirlik benim için ön planda...crackli sistemi yakalamasa bile crackli olduğu için mutlaka güvenlik açığı oluyor.güvenlik istiyorsanız,nasıl hazırlandığı belli olmayan katılımsız programlardan,modifiye ve(veya) crackli işletim sistemlerinden(xp,vista.7),crackli antivirüs yazılımlarından uzak durmak lazım.bunlardan uzak duruyorsanız,ve yasadışı sitelerle de işiniz yoksa,güvenlik sorunu olmaz.arkanıza yaslanıp windowsun tadını çıkarın.ben 64 bit ve donanım hakkında fazla bilgim olmadığı için fikir danıştım,güzel bilgiler aldım teşekkür ederim.ama bu yazdıklarımı %100 tecrübe etmiş biri olarak yazıyorum.hem xp hem vista hemde win 7 nin tüm versyonlarını kullandım.kısaca windowsun içini dışını bilirim.bunlarda benden size tavsiye ;)

--------------- Ekleme ---------------

c-r-a-c-k kelimesi yasak sanırım burda :D sonuna li eki koyarak yazdığım yerlerde sadece li olarak çıkmış :)) neyse siz anlamışsınızdır zaten o kelimeyi kullandığımı :)

Uruloki

Uruloki

Üye
bencede 65 bit kur performans artışı olur pc de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...