wındows 7 süper ayar kendim kullanıyorum tasvıyemdır bilgisayarını<da gözle görülür hız görecekniz

Sponsorlu Bağlantılar

bursa89

Üye
    Konu Sahibi
wındows 7 süper ayar kendim kullanıyorum tasvıyemdır bilgisayarını<da gözle görülür hız görecekniz
:aha:

--------------- Ekleme ---------------

çok araştırdım ayarları yapmk ıçın sonunda bölyle bir çalişma cıktı ortaya kendi sisteminde kullanıyorum süper

--------------- Ekleme ---------------

garantı sıstemınıze hıç bir zararı yoktur :oke:

--------------- Ekleme ---------------

trojanı ve virüsür yok kendim kullanıyorum bu ayarları araştırmalarım sonucu sizle paylaşmak istedim yarıca regedit temizleyiciler bişe yaramıyor ? microsoftun mühendisleri wın 7 çok iyi yaparsa program yapanlar nasıl para kazancak


en iyi regedit ayarları bunlar arkadaşlar birçok sitede başylaşıyor regedit ayarları hepsini kullandım onlardan en iyi olanı düzeltmeler yaparak
böyle bir çalışma çıktı ortaya sisteminize hiç bir zararı yoktur ayrıca vürüs nod32 taranmıiş temiz
 
  • Beğen
Tepkiler: Reşwan


Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
güzel bir uygulama baktım paylaşım için teşekkürler.. proğram hakkında ayrıntılar.
SetteMaxer Windows 7 için geliştirilmiş olan ücretsiz bir araçtır. Bu araç sayesinde Windows 7&#8242;nizi temel düzeyde optimize edebilirsiniz. Böylece bu ayarları el ile yapmak için kayıt defteri derinliklerinde zaman kaybetmemiş olur ve dikkatsizlik sonucu oluşabilecek ve sisteminizin çalışma biçimini olumsuz etkileyebilecek hataları da en alt düzeye indirmiş olursunuz.

Program başlatıldığında bazı ayarların seçili olduğu görülecektir. Buradaki amaç en temel düzeyde optimizasyonu en kısa sürede yapılabilmesini sağlamaktır. Yani program çalıştırılır ve &#8216;enter&#8217; tuşuna (uygula) basılır. Böylece çabucak en temel düzeyde optimizasyon en kısa sürede gerçekleştirilebilir. Olumsuz durumlarda veya windows varsayılan degerlerini geri döndürmek istediğinizde &#8216;Geri Döndür&#8217; tuşuna bastığınız takdirde işlem gerçekleştirilecektir.
Özellikleri:
Menü Gösterim Gecikmesini İyileştir: Menüler arasında veya klasörler arasında gezinti sırasında menü gösterim gecikmesi yaşatmaz, daha akıcı ve hızlı bir şekilde gezinti gerçekletirilir.
Hizmetlerin Sonlandırılma Süresini İyileştir: Bir hizmete kapan mesajı iletildikten sonra kapanmayan servisi sonlandırmak için beklenecek süreyi azaltır. Bilgisayar kapanırken veya hata veren bir hizmetin yeniden başlatılması gerektiğinde bekleme süresini azaltır.
Uygulamaların Sonlandırılma Süresini İyileştir: Bir uygulamaya kapan mesajı gönderildikten sonra kapanmayan uygulamayı sonlandırmak için beklenecek süreyi azaltır. Bilgisayar kapanırken veya hata veren bir uygulamanın yeniden başlaması gerektiğinde, bekleme süresini azaltır.
Donan Uygulamanın Bekleme Süresini İyileştir: Yanıt vermeyen bir uygulamanın sonlandırılması için beklenecek süreyi azaltır. Bir uygulama yanıt vermiyor durumuna geldiğinde ve sonlandırma işlemi seçildiğinde, uygulamanın sonlandırılması için beklenecek süre azalacak böylece ilgili uygulama çabucak yeniden başlatılabilecektir.
Düşük Düzey Kanca Zaman Aşımlarını İyileştir : Düşük düzey kanca ile işletim sistemi ya da diğer başka bir program arabirimlerini kullanan uygulamaların yanıt vermemesi durumunda oluşturulan kancaların sonlandırılmasında beklenilen süreyi azaltır. Böylece bu tarz yapıda işlem yapan programların hata durumunda yeniden başlatılması kolaylaştırılmaktadır.
Görevleri Birlikte Sonlandırmayı Etkinleştir: Oturum kapatma / yeniden başlatma / bilgisayarı kapatma komutlarında tüm aktif görevlerin birlikte sonlandırılmasını sağlar. Böylece bu işlem daha da hızlı gerçekleştirilir.
Windows Aero&#8217;yu Etkinleştir: Windows Deneyim Dizininde herhangi bir sürücü veya uygulama problemi yüzünden yada deneyim dizin temel puanınız Aero&#8217;yu etkinleştirmenizi uygun görmediği ve etkinleştirmediği zaman dahi Windows Aero&#8217;nun etkinleştirilmesini sağlar.
Sistem Hatalarında Yeniden Başlatmayı İptal Et: Önemli sistem hatalarında bilgisayarı yeniden başlatmak yerine sistemin çalışmasına devam etmesini sağlamaya yönelik bir seçimdir. Böylece eğer oluşan hata sistemin çalışmasını engellemiyorsa çalışmaya devam edilebilir. Engelliyorsa da oluşan hatanın o anda ekrana yansımasını görebilirsiniz.
Görev Zamanlayıcıyı Devre Dışı Bırak: Görev zamanlayıcıyı ve zamanlanmış görevleri devre dışı bırakır.
Uzaktan Kayıt Defterı Erişimini Devre Dışı Bırak: Eğer kayıt defterine uzaktan erişim için özel bir nedeniniz yok ise bu hizmeti devre dışı bırakmanız özellikle güvenliğiniz için önemlidir.
Windows Defender&#8217;i Devre Dışı Bırak: Windows Defender&#8217;i devre dışı bırakmanız sisistem başarımını arttıracaktır ancak güvenliğiniz azalacaktır. Başka bir güvenlik çözümünüz yok ise devre dışı bırakmanız önerilmez.
Kullanıcı Hesap Kontrolunu Devre Dışı Bırak: Kullanıcı hesap kontrolünü devre dışı bırakarak başarım ve geriye dönük uygulama uyumluluğu artar. Örneğin yükleyemediğiniz bir activex nesnesi, kayıt edemediğiniz bir dll bu sayede yüklenebilir veya kaydedilebilir. Bu seçim güvenlik düzeyini düşürecektir.
KHK Devre Dışıysa da Kenar Çubuğunu Etkinleştir : Kullanıcı Hesap Kontrolünün devre dışı olması durumunda dahi kendar çubuğunu etkinleştirilmesini sağlar.

Önemli Uyarı: SetteMaxer garantisi olmayan ücretiz bir yazılımdır. Kullanımından doğacak sorunlardan kesinlikle yapımcısı sorumlu değildir. Yine de herhangi bir yardıma ihtiyaç duyacak olursanız forum içerisinde destek isteyebilirsiniz.
Program çalıştırıldığında herhangi bir hata ile karşılaşırsanız, lütfen programı yönetici olarak tekrardan çalıştırınız.




 
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve -efşan

DEJAVU0610

Üye
ellerinize sağlık, paylaşımızın için ayrıca teşekkürler.
 
-efşan

-efşan

Üye
teşekkürler hemen deniyorumm
 
xeroyashar

xeroyashar

Üye
link ölmüş yıl 2021
 
  • Düşünceli
  • Şaşırdım
Tepkiler: yfk87 ve MAERKEK


Üst Alt