• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Windows 7 Professional / Ultimate / Premium / Home Basic ( Türkiye Fiyatları / Çıkış Tarihi )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows 7 Professional / Ultimate / Premium / Home Basic ( Türkiye Fiyatları / Çıkış Tarihi )

22 Ekim tarihinden itibaren Türkiye’de satışa sunulacak olan Windows 7 işletim sistemi paketleri, Hepsiburada.com’da ön siparişe sunuldu.

22 Ekim tarihinden itibaren Türkiye’de satışa sunulacak olan Windows 7 işletim sistemi paketlerinin ön siparişlerine Hepsiburada.com sitesinde başlandı. 31 Ekim 2009 tarihinden itibaren Hepsiburada.com’un stoklarına girecek olan Windows 7’nin fiyatları 217 Türk Lirası ile 439 Türk Lirası arasında değişiyor.

Hepsiburada.com’un sunduğu avantaj ile isteyenler Windows 7 işletim sistemi paketlerine 11,19 Türk Lirasından başlayan taksitlerle de sahip olunabiliyor.

Symbiont

Üye
off be çok pahalıymış rc nin süresi bitene dek kullanalım bari ucuzlasın

arslansem

arslansem

Üye
Evet çok pahalı :hmmm

mert_bakici

mert_bakici

Üye
Microsoft hep bunu yapıyor bir işletim sistemi bu kadar pahalı olamaz ki kardeşim yani hep bundan kaybediyor bence en yüksek fiyatı 250 tl olması lazım neyse zaten yakında yeni pc alcaz onunla beraber gelir bu cd de...

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
bu kadar para buna verilirmi be ne yapmışlar boykot etmek lazım

Symbiont

Üye
rc yi hcklerler zaten o vakte kadr ayrıca

scr_voodoo

Üye
adam gibi alınabilir fiyatlarla vermiyorlar herkez kırık kullanıyor sonra lisanssızla mücadele etmeye çalışıyorlar :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt