Wındows 7 nasıl yukleyebılırım

Sponsorlu Bağlantılar

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
baştan windows kurmak istemiyor musun zaten hepsini biçimlendirip windowsu c ye kur

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Benım istedıgım sıfır bır bılgısayar ama şimdi tum den bılgısayara s....tık ya

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
tamam işte tüm diskleri silip yeniden oluştur o kısımda sıfır sistem olacak

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Kimse benım gibi yapmamıştır valla bır pc ıkı wın 7 kurulu biri eskı wın 7 bırınıde ben kurdum

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Pc nın halı

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
sen şu anda eski win7nin üstüne yazdın sanırım. Onlar çakışır baştan kurman gerek

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Xp kurmasını bılıyor musun

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Aslında benım bıldıgım kurarken temızleme olsa wın 7

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
evet zaten yonergeleri izleyince anlarsın ne yapman gerektiğini bide youtubedan kurulum videosunu izle daha iyi olurkurarken temizleme derken

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Wındows xp kurarken c ve d dısk slıp tekrar olusturunca bıcımlemış olunuyor du ben hep oyle yapıyırdum

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
windows 7 de de var disk bölme kısmına geldiğinde seç hepsini sil baştan oluştur

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Saol arkadasım yardımın için neyse yarın deneyım baştan kurmayı ama bende sormadı sılmeyı direk yuklemeye gectı bende

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
ilk başta 2 seçenek çıkıyor yükselt bir de gelişmiş kurulum diye gelişmişe tıklayınca bicimlendırme ekranı geliyor

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Bılgısayar gızlı acılınca bıraz sasırdım eskı pc kaplumbaga gıbıydı hızı

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Bı bakıyım suan sonucu yazıyım arkadaşım

GreaTH

GreaTH

Üye
Arkadasim burdan yardim alcagina GOOGLE dan Resimli anlatim Var niye ugrasiyon burdan

• Beğen
Tepkiler: Van Hohenheim
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Yardım eden herkese teşekkür ederım

Uhops

Uhops

Üye
ilk başta 2 seçenek çıkıyor yükselt bir de gelişmiş kurulum diye gelişmişe tıklayınca bicimlendırme ekranı geliyor
USB'ye yada DVD olmadığı için açık olan Windows'tan Windows setupu yüklüyor. Biçimlendiremez. Ben Windows8 üstüne Windows8 kurdum bu yöntemle sorun olmadı.

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
USB'ye yada DVD olmadığı için açık olan Windows'tan Windows setupu yüklüyor. Biçimlendiremez. Ben Windows8 üstüne Windows8 kurdum bu yöntemle sorun olmadı.
Hee doğru. Işte en sağlıklı şekli boot ederek kurmak

Takipçi Satın Al

Üst Alt