Windows 7 kullanıcı arayüzü S60v5 N97,5800da kullanma(Telefonunuz Windows 7 gibi olsun)

biz paylaşım yapıyoruz isteyen yükler isteyen yükmez ama degmez şeklinde isnanları paylaşımdan uzaklaştıracak cevaplarda kaçınalım lütfen

bende pek beqenmedim yüklüyorsun uyqulamalardan açıyorsun okey açıldı eyvallah sonra başlata tıklıon aılıyor sonra c diskine tıklıyorsun dosya yöneticisini falan açıyor saçma bir program yüklemeye değmez hemen sildim paylaşmıssın eyvallah ama pek güzel bir program değil gerçek tema olarak olsan süper olur mesela tema olarak seçtin saçılırken nokia yazan yerde windows 7 yazsa ben bunu bir yerde görmüştüm..
(ciddiyim )

ulaş213

Üye
teşekkürler program için : ))

KARDEŞ ELİNE SAĞLIK ÇALIŞIYOR 5800 DA DENEDİM SÜPER

ihsanca

Üye
C: Private diye bir klasör yok

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım eline sağlık fakat C: Private diye bir kasör yok

_PoLaT_

Üye
Yükledim ama qelmedi temalara ??? Bnce en iyisi own skinden kendi temanı yapmak

estomb

Üye
windows 7? güzel bişeye benziyo teşekkürler

çok güzele benziyo ama ben windows deyince açılısı kapanısı sesler falan farklı olur diye düsündüm yinede güzel paylasım tesekkür

drfuchez

Üye
private klasorunun icinde bisi yokki :d

lionwar

Üye
trial olmasaydı iyi olurdu
malesef saolt okunur yapılamıyor cünkü ölebir dosya olsmadı

falowmex

Üye

kardeş eline emeğine sağlık sağol ama bende 5800var privatenin içinde dediğin dosyalar yok,

ah bee bide doğru düzgün ingilizce bilseydim

eline sağlık kardeş ama ben programı açınca siyah bi ekran geliyor benim tlfnun imei si yazıyor aktivite et diyo ok diyorm nete bağlanıyor aktivite başarısız oldu diyo napcam

xcdama

Üye
la nası indircez

----------Eklendi @ 11:40:59 ---------- Yazıldı @ 11:34:28 ----------

la nası indircez

----------Eklendi @ 13:22:55 ---------- Yazıldı @ 11:40:59 ----------

imei aktivite edin diyo tmm diyoz. Sonra hata verio lan. Yardım edin

xcdama

Üye
biz paylaşım yapıyoruz isteyen yükler isteyen yükmez ama degmez şeklinde isnanları paylaşımdan uzaklaştıracak cevaplarda kaçınalım lütfen
Arkadaşa katılıyorum. Bende yükledim Xplore yi açtımDeneme sürümünü seçip çıktım.Ama c: privatede dediğin gibi bi dosya bulamadım. Bu nası oluyo dostum? Söylermisin bana