djibram
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadaşım Sennki Çok Basit Bir Meseledir Aslında O DvD-Rw Olayında Adamlar Sana Virüs Atmıyor Windows Dosyalarına Kayıt Girdisi Olarak Giriyor Ve Bu Da Virüs Olmaktan Çıkardığı İçin AV'ler Algılamıyor En İyisi Sen ComboFix'i Çalıştır Bilgisayarında Yüksek İhtimalle Sorun Çözülür Ama O Da Olmazsa Ne Yaptığını Bilerek İyi Bir Format Ad (HDD'ı Sıfırla Yalnız)
virüs fln yok üstadlar sorun windows 7 ye uygun driver yoq xpnin driveri sakatlık yapıo
Combofix Programı Her Derde Deva DeğilCombofix Sistem Geri Yükleme Gibi Bir Araç Ve Bunu Kullandığında Bilgisayarı Birbirine Girecek Onun İçin Hiç Tavsiye Etmiyorum Ve Sorunu Bu Program Çözemez
Bu Yöntemi Denememeni Tavsiye Ederim
Evet Malesef Yok Sen En İyisi XP ye Geri Dön
Benim En Çok Verim Aldığım 2 Programa Girer ComboFix Sistemde Anormal Kodlamalı Herşeyi Siliyor Arkadaşım Adamlar Trojan Yapıyor Sistem Geri Yüklemesine Onu Açıldığı Tarihten Önceye Alıyor ve Sence ComboFix Onu Nasıl Temizliyor ????
Değil Kullanmamanı Ne Olur Ne Olmaz Diye Haftaya Bir Çalıştırmanı Tavsiye Ederim Kardeş ©The_Gespenst Kardeş Kafa Tutma Olarak Algılama Ben Olaya Açıklık Getirmeye Çalışıyorum Ayrıca Sistem Geri Yükleme Gibi Bir Araç Olsaydı 20 Dk. Pc'yi Taramazdı
--------------- Ekleme ---------------
Kardeş Arkadaşa Ben Şaka Olsun Diye Şaka Virüsü Atmıştım 5 Dk.ya Bir Dvd-Rw Açılıyor ve Kapanıyordu ve Cd Takıldığında Da Donuyordu Ama Adam Pc'den Çakıyordu Biraz Çözdü Meseleyi Olmasza Arkadaşa Nasıl Yaptığını Öğrenip Sana Söylerim
--------------- Ekleme ---------------
©The_Gespenst© Bu Konuda Haklı Driverlar Bakımından Bir Çoğu Win7'yi DesteklemiyorBen De Bir Ara Bu Zorluğa Düşmüstüm Ama Xp Mod İle Çözdüm
Yok Kardeş Neden Kafa Tutma Gibi AlgılıyımSonuçta ikimizde Yardım Etmeye Çalışıyoruz Ama Ben Combofix'i Kullanmayı Beceremedim Biraz Ona Sinirliyim Açar Açmaz Sistemi Geri Yükledi Gibi Birşey Yaptı Sinirlendim Artık O Programa Garezim Var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?