windows 7 dil paketi ?

Sponsorlu Bağlantılar

zeusahmet

zeusahmet

Üye
    Konu Sahibi
windows 7 dil paketi ?
günaydın arkadaşlar elimde suudi arabistandan alınmış toshiba bilgisayar var orjinal windows 7 kurulu ama ingilizce nasıl türkçeleştirebilirim google biraz araştırdım orda bahsedilen "change display language" diye bir seçenek yok güncelleme sorgulattım orda da dil paketleri çıkmadı yardımlarınızı bekliyorum dil paketini download edip bir programla yüklüyorduk sanırım o programın adını bilen var mı yardım lütfen

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
önceklikle bana işletim sistemi hakkında bilgi vermen gerekiyor
32bit mi 64bit mi

ve windows 7 nin hangi sürümü yüklü
basic-pro-home premium-ultimate-enterprise

• Beğen
Tepkiler: zeusahmet
zeusahmet

zeusahmet

Üye
    Konu Sahibi
ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim windows 7 home premium 64-bit

zeusahmet

zeusahmet

Üye
    Konu Sahibi
daha önce de belirttiğim gibi güncellemelerde dil paketleriyle karşılaşmadım bilgisayarınız günceldir diyor ayrıca "change display language" diye bir seçenek de yok denetim masasında

----------Eklendi @ 13:27:49 ---------- Yazıldı @ 13:06:37 ----------

acil ihtiyaç var lütfen yardım

çirkin karga

çirkin karga

Üye
güncel

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
kardeş çok üzgünüm ama home premiuma dil paketi yüklenmiyor
onun için güncellemelerde dil paketleri cıkmıyor
dil paketi yükleyebilmeniz için ultimate yada enterperise sürümleri olması gerekiyor

illegal yöntemlerle yükleyebilirseniz ancak öyle olur başka türlü olmuyor :)
ama şunu belirteyim illegal yöntemlerle dil paketi yüklenen sistemler hantallaşıyor ve bazen hata verebiliyor tavsiyem yüklemeyin ingilizce olarak kullanın
illegal yöntem aşagıda anlatılmış

STaT!C

STaT!C

Üye
daha önce de belirttiğim gibi güncellemelerde dil paketleriyle karşılaşmadım bilgisayarınız günceldir diyor ayrıca "change display language" diye bir seçenek de yok denetim masasında

----------Eklendi @ 13:27:49 ---------- Yazıldı @ 13:06:37 ----------

acil ihtiyaç var lütfen yardım

Dil paketi yüklenmiyormuş home premium'a diğer yollardan varsa araştırayım bakalım.

Edit : Üstteki yorumda verilen link işe yararsa yarayabilir. Yoksa türkçe windows7 formatı atman veya attırman gerekebilir.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Dil paketi yüklenmiyormuş home premium'a diğer yollardan varsa araştırayım bakalım.

Edit : Üstteki yorumda verilen link işe yararsa yarayabilir. Yoksa türkçe windows7 formatı atman veya attırman gerekebilir.

dil pakatinin yüklenmeme nedeni ultimate sürümüne özel olması nedeniyle yüklenmiyor
vistalizator diye bir programla yapılabiliyor ancak zararlı
sistem yavaşlıyor ve hatalar verebiliyor
bence orjinalliğini bozmayın temiz temiz kullanın derim
illa türkçe isterseniz win7 ultimate yükleyin

fnldstntn

Üye
Arkadaşim bu linkteki türkçeleştirme sp1 yüklü olmayan sistemlere uygulanabilir son uygularsan tamamiyle türkçeleşmeyecektir tavsiye türkçe bir win 7 home premium sürümü yüklemendir...

çirkin karga

çirkin karga

Üye
unable to use this version of windows 7 diye bir uyarı geldi vistalizatoru kuramadım 7-8 tane siteden denedim hepsi aynı windows 7 home premium 64 bit işletim sistemim

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
format atarak turceye cevırebılırsın ancak baskaturlu olmaz artk :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt