Windows 7 den 10'a nasıl geçebilirim ?

Sponsorlu Bağlantılar

zero1995

zero1995

Üye
    Konu Sahibi
Windows 7 den 10'a nasıl geçebilirim ?
Başlığındada belirttigim gibi arkadaslar geçmem mümkünmü acaba ücretlimi nasıldır ?

metinmert06

Üye
Ücretsiz resmi sürümün çıkmasını bekle

Invoke

Invoke

Üye
Windows 7'in orijinalse ücretsiz geçebilirsin, tabi önce stabil sürüm çıkıp yayınlanmalı.

zero1995

zero1995

Üye
    Konu Sahibi
benim suanki orjinal w7 . peki ne zaman çıkar bellimi acaba

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
şimdi ben de sistem toplayacağım eski sistemim uefi desteklemediği içinwindows 7 daha stabil çalışıyordu bende win 8 e geçmedim ama yeni sistemi windows 8.1 ile kuracaktım windows 10 windows 7 ve 8 sahipleri ücretsiz geçebilecekler mi şuan bende windows 7 professional 64 bit key i var acaba ne zaman çıkar tam sürüm 1-2 hafta dan kesin toplayacağım (dolar eğer 2.2 lere falan düşer ise yarın bile alabilirim

soru şu techical preview kllanılabilir bir sürüm mü yani bunu günlük pc olarak kullanabilir miyim stabilite sorunu yaratır mı

Invoke

Invoke

Üye
Sorun çıkarır tabi. Adı üstünde önizleme. Yaza ancak çıkacak sanırım final w10. Sunumda 7 ve 8 sahipleri w10 a ücretsiz geçebilecek dediler.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
ozaman yaza kadar win 7 kullanacağım çıkınca da 10 a geçerim

kralberk13

kralberk13

Üye
win 8.1 formatladım programla lisansladım final 10 çıkınca geçe bilirmiyim

kralberk13

kralberk13

Üye
updateden yükseltirim programla lisanslarım :D

Gönüldaş

Gönüldaş

Üye
Şuan windows 10 beta sürümü var ful sürüm nezaman çıkacağı konusunda henüz bir bilgi yok.

kralberk13

kralberk13

Üye
win 8.1 orjinal değil 10 çıkınca updateden indirip programla lisanslaya bilirim değilmi

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
win 8.1 orjinal değil 10 çıkınca updateden indirip programla lisanslaya bilirim değilmi
Sanmam eğer lisans almayacaksanız olmaz
Muhtemelen win 7 veya win 8 keyini yazdıktan sonra windows 10 güncellemesi gelir yani güncellerken bir daha key ister

kralberk13

kralberk13

Üye
kaldırıp kaldırmıycağını bilmiyorum

Takipçi Satın Al

Üst Alt