Windows 7 de Ekran kartı paylaşımı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
turkıshpower66

turkıshpower66

Üye
    Konu Sahibi
Windows 7 de Ekran kartı paylaşımı
arkadaşlar az önce manuel bi şekilde dye win7 setup attım xp acıkken win7yi cye yükledim sonra win7yi acıp winxpyi ve belgelerimi dosyaları falan sildim.ve bi bakayım dedim sistem aynı gözüküyor mu actıgımda 3072 mb ram diyor ekran kartım 1 gb iken 1782 mb diyor win7 starter 32 bit kurdum canyourunit de de rami 2.1 gb olarak görüyor şimdi bu bi okuma hatasımı yoksa gerçekten bi paylaşım mı oldu çözemedim ?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
hıc bısı anlamadım :D

---------- Eklendi @ 02:30:30 ---------- Yazıldı @ 02:03:12 ----------

1 daha okudum da sımdı..
Wın7 starter keske kurmasaydın..
Isterse 8gb olsun ramın 2gb dan fazlasını kullanmana ızın vermıyor starter...
Ekran kartı paylasımı ıse wın7de daha fazla dogrudur.. Ama o paylasım pekbır ıse yaramaz. Kısaca kafaya takma...
Sen temızınden win7 ultimate kur 32bit.. En ıyısıdır..

turkıshpower66

turkıshpower66

Üye
    Konu Sahibi
biraz erken uyarsaydın setubu sildim :) neyse torrentini bulup tekrar indiricez napalım :) yani donanımım aynı demi sadece 7 öyle gösteriyor ?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
aynı tabıkı...
Kasa ıcınden neyı degıstırebılırkı :D

turkıshpower66

turkıshpower66

Üye
    Konu Sahibi
bişi daha soracam suan senin dediğin gibi win7 ultimateyi yükledim ama bu sefer d ye yükledim c de starter var elle mi sileyim yoksa kaldırmak için bi program varmı ?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
bişi daha soracam suan senin dediğin gibi win7 ultimateyi yükledim ama bu sefer d ye yükledim c de starter var elle mi sileyim yoksa kaldırmak için bi program varmı ?

ıyıce çorba yapmıssın :D
C yı bıcımlendır olsun bıtsın.. c tertemız olur

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
elle sil bişi değişmez hatta önemli bişi yoksa diski biçimlendir

turkıshpower66

turkıshpower66

Üye
    Konu Sahibi
biçimlendirilmiyor ve ellede silmiyor harbi ağır karısık türlü bir çorba oldu benım iş şimdi ben o cyi nasıl terteeemiz edecem msconfigden cdeki açlısda sorulan windowsu sildim suan orjinal olarak tek win7 de deki ultimate gözüküyor ama dyi gene biçimlendirmiyor elle silerkende try again deyip duruyor hala ingilizcede bilgisayar :D

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
:ehe Bilgisayar ın üzerinde sağ tıkla yönete bas (Manage olabilir :ehe) artık disk yönetimini bulman lazım ordan diski biçimlendirmeyi dene :ehe

turkıshpower66

turkıshpower66

Üye
    Konu Sahibi
güvenli modda girip silmeyi denicem :) bi bakalım inş. olur ne diyelim :)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
biçimlendirilmiyor ve ellede silmiyor harbi ağır karısık türlü bir çorba oldu benım iş şimdi ben o cyi nasıl terteeemiz edecem msconfigden cdeki açlısda sorulan windowsu sildim suan orjinal olarak tek win7 de deki ultimate gözüküyor ama dyi gene biçimlendirmiyor elle silerkende try again deyip duruyor hala ingilizcede bilgisayar :D

sıfırdan format atacakcaksın...
Ama bak format dıyorum setupla yuklemıceksın...
D dıskınıde C dıskınıde bıcımlendıreceksın format atarken

turkıshpower66

turkıshpower66

Üye
    Konu Sahibi
sıfırdan bi format bölümünü bende aklıma getirdim ama onun içinde bi cd rom lazım internetten indirdiğim format setubunda biçimlendir falan yok refresh ve load driver var

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye

sıfırdan format atacakcaksın...
Ama bak format dıyorum setupla yuklemıceksın...
D dıskınıde C dıskınıde bıcımlendıreceksın format atarken

naptın sen ya bi disk için formatmı atılır :ehe

turkıshpower66

turkıshpower66

Üye
    Konu Sahibi
hayır format atmıcam format penceresinden biçimlendir yapacam 0 lanacak ora formattan cıkacagım :)

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye

en temızı formattır :oke:
sankı kac dk suruyo.. Benm pc ye 15 dk da wın7 ultımate atıyorum ben.

o senin pc :vur: hem niye boşuna atsın format kökten çözümdür ve kökten çözümleri sevmiyorum :ehe

turkıshpower66

turkıshpower66

Üye
    Konu Sahibi
yavv elide cd rom dvd rom yok şu c yi formatlama bi yolu varmıııı yoksa win xp setup indiricem artık aclırsa acacam c yi biçimlendir yapacam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt