• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Windows 7 Aktivasyon Teknolojileri ( KB971033 ) Güncellemesi Nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows 7 Aktivasyon Teknolojileri ( KB971033 ) Güncellemesi Nedir?
Windows 7’nin düzgün şekilde çalışıp çalışmadığını kontrol eden, Aktivasyon Teknolojileri Güncellemesi ( KB971033 ) gün içerisinde Windows Update üzerinden sunuldu. Windows 7’nin orijinal olup olmadığını denetleyen ve orijinal olmayan sürümlere 30 gün hak verip, 30 gün içerisinde lisans almadıkları taktirde Windows sürümünün kullanımını iptal eden bu güncelleme orijinal Windows 7 işletim sistemini lisansız bir şekilde kullananların başına dert olacak gibi duruyor.

heyooo_xxx

heyooo_xxx

Üye
tühh :D zten update sorunu yapmaya başlamıştı son günlerde artık o update i de alamayız

Emperian

Emperian

Üye
güncelleştirmeleri kapattım kafam rahat :) öneriyorum herkese formattan sonra direk güncelleştirmeleri kapatın :)

alemburda

alemburda

Üye
Bununda bir çaresi bulunur :ehe

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Biosu modlu olana hiç bir yazılım çare olamaz.Kaldıkı Hazırda donen çıraklarında bir çogunu uçurmayı başaramamış.Kolay değildir tesbiti.Ve Bu durum microsoftun işine gelir.Hatta rivayete gore kendi çırakalrını kendilerinin sızdırdıgı soylenır

izmirligenc

izmirligenc

Üye
gunceleme yapmayiz simdilik ozamanda ilerisi icin durum vahim

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Arkadaşlar bunların hepsi gözdağı.İş çıkmaz.Diyelimki uçurdu çırağı,anında yenisiyle güncellenir.Dedim ya size büyük olasılıkla kendi çıraklarını kendileri sızdıyor olmalı.

djzeki9

djzeki9

Üye
windows7 hava civa asıl teknoloji vista da!!!!!!!!

emrahsii

Üye
ne yaparlarsa yapsınlar hepsinin çaresini bulurar kırılamaz diyorlardı kırdılar windows 7 yi ...

maleguard

maleguard

Üye
windows7 hava civa asıl teknoloji vista da!!!!!!!!

:kop: arkadaşım eğleniyormusun bizimle ya allahını seversen gördüğüm en berbat işletim sistemi vista :kop: microsoftun ilk ölü doğan bebeği vista !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt