Yardım Windows 7 açar mı?

Sponsorlu Bağlantılar

TuqRaa58

TuqRaa58

Üye
    Konu Sahibi
Windows 7 açar mı?
Merhaba arkadaşlar,
Size bir soru soracaktım
Bilgisayarım biraz eski xp yüklü özellikleri;
Intel(R) 5 PCI Kart Yuvası 4 İçerden Bir Dışardan USB girişli Anakart Intel(R) Pentium 4 2000 Mhz İşlemci 384 Mb DDR Ram ram 384 mb diyor fakat yükselterek 1.25 gb yaptım
Intel(R) 82845G/GL/GE/PE/GV Graphics Controller (Onboard 64 Mb) SD-616T Standart 1.44 Floppy Driver Maxtor 40GB Harddisk

ben windows 7 yükleyeceğim açar mı_? açarsa en iyi hangi sürümü uyar (Home basic,Home premium,Professional vs.)
Şimdiden Teşekkürler

.caner.

.caner.

Üye
Hayatta açmaz. Bir an önce kurtulmaya bak o pcden

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Açar ama bi süre sonra
Hatta kullanmaya basladığn anda sıknıtı yaşatır
İşlemcini ve rami değistirmdikce win7 kurma
Xp daha iyi sizin için

• Beğen
Tepkiler: .caner.

tarık_07

Üye
Home premium kur çalıştırır. Daha stabilite içinde ubuntu kurmayı dene.

TuqRaa58

TuqRaa58

Üye
    Konu Sahibi
kurtulacağım 1 yıl içinde de windows xpye güncellemeleri kaldırıyomuş o yüzden kurmaya çalışıyorumRam 1.25 önceden denedim ama x64 home basic kurmuşum bu 32 bit ondan hata verdiğini düşünüyorum 32 bit için x86 imiş onu da henüz denemedim i danışıyım dedim herhalde bi ekran kartı sorunum var

UpOneTR

UpOneTR

Üye
kurtulacağım 1 yıl içinde de windows xpye güncellemeleri kaldırıyomuş o yüzden kurmaya çalışıyorumRam 1.25 önceden denedim ama x64 home basic kurmuşum bu 32 bit ondan hata verdiğini düşünüyorum 32 bit için x86 imiş onu da henüz denemedim i danışıyım dedim herhalde bi ekran kartı sorunum var
Win 7 zaten 800-900mb ram rahat yiyor 1.25 gb ram yetmez efendim
Ya ankartınızı değistirin yada + 1gb ram alın
Tavsiye etmem ama denemek isterseniz bi sorun da çkmaz

Ultimate x86 kurabilirsiniz

İşlemcinizde eski olsuğu icin oda sorun yaratacaktir ama siz bilirsiniz

0MG90

0MG90

Üye
Xp kullan desteğini çekene kadar

• Beğen
TuqRaa58

TuqRaa58

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim fakat neyse herkesin yorumuna baktığım zaman açmayacağını söylüyorlar o zaman yüklemeyim tşkler...

0MG90

0MG90

Üye
Windows98 yükle en iyisi hızdan uçsun :)

• Beğen
TuqRaa58

TuqRaa58

Üye
    Konu Sahibi
:)

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
tabiki açar. Ilk başlarda hızlı gelir ancak bir süre sonra hantallasmaya başlar ram yüzünden. Ya rami yükselt ya da mecbur xp. Yukarıda bir arkadaş işlemci sorun yaratır falan demiş. Hayır alakası yok bende de p4 var windows 8 kullanıyorum gayet de hızlı ve stabil.

tarık_07

Üye
Ubuntu kur dene bak. :-)

Takipçi Satın Al

Üst Alt