Öneri Windows 10'u beklerken aa cube oynayalım :)

Konu Sahibi
Windows 10'u beklerken aa cube oynayalım :)
Arkadaşlar merhaba,
Herkesin bildiği gibi tüm dünya aa adında bir oyuna sardı. Kimisi beğendiği için, kimisi çileden çıktığı için saatleri harcadı. Bende olaya biraz farklılık getirerek aa cube oyununu geliştirdim ve yayınladım. Hem Türkiye'de hem yurt dışı pazarında oyunun meşhur olması için sizlerden oy ve yorumlar bekliyorum. Şimdiden teşekkürler hepinize.

Link:

Tepkiler: BLasTeaR ve BomberMAn_01
Yeni oyununuz hayırlı olsun.
Elinize sağlık, teşekkürler

0MG90

Üye
Elinize, emeğinize sağlık

teşekkürler elinize emeğinize sağlık

orian

Üye
Elinize sağlık.. Devamı gelenlerden olsun

Serhan

Üye
ios için düşünürmüsünüz ?

Oyuna yeni boyut katılmış gayet güzel

Konu Sahibi
Arkadaşlar güzel yorumlarınız için hepinize teşekkürler. 5 yıldızlı yorumlarınızı bekliyorum.
ios için düşünürmüsünüz ?
Windows Phone fanı olarak ios düşünmüyorum Bi kere de sadece Windows Phone da olsun Şaka bi yana yakın zamandaki guncellemeden sonra tepkilere göre androide de yayınlayacağım.
Arkadaşlar bu arada ben 25i geçemedim bi turlu. Son bir tane kala hep yandım 26ya geçen screenshot atabilir mi

Tepkiler: bulutsuzgece

emz

Üye

Abi kendi oyununda mı? :S Şaşırdım

Tepkiler: BLasTeaR ve Osman Özer Öz

skynet

Üye
22. bölümü geçemedim gitti
Güzel oyun teşekkürler

Emeğine sağlık.bug mu yoksa böyle mi.ayrı duruyo gibi kutular

Kardeşim bi de şu reklamlara bi el at sana zahmet.tam oyunun ortasında çıkıyor.en azından bölüm bitince falan çıksın

Konu Sahibi
Küçük küpler büyük küpe çarptıktan sonra fizik kuvvetini kaybediyorlar ve büyük kübe yapışıyorlar, ama bazen mili saniyeler içinde sekip fizik kuvvetini kaybedince böyle görüntüler çıkabiliyor, tabi ki bu bir bug Güncellemelerde çözülür diye umuyorum

yanlız oyunda bi hata daha fark ettim kupleri hızlı hızlı attığımızda donen kırmızı kupun içine giriyor ve böylelikle kolay gecilebiliyor

Tepkiler: Osman Özer Öz

BLasTeaR

Üye
Emeğine sağlık kardeşim
Hemen indirip deneyeceğim, Türk geliştiricilerine desteğimiz sonsuzdur

Reklam olayı çok iyi ayarlanmış tebrik ederim

Oyunda gördüğüm sıkıntı bazı küplerin kaybolması oldu

Oyun eğlenceli olmuş başarılar dilerim

Windows 10 ön izlemesi geldi artık oynamayalım mı ?

Konu Sahibi
Arkadaşlar hepinize çok teşekkürler. Puan ve yorumlarınız ile de katkıda bulunursanız sevinirim