okankayci
Üye
-
Konu Sahibi
-
kır a c k(Bana da şimdi geldi, hazırlanıyorlar sanırsam tam sürümü yayınlamaya akşam evde kaydımı yapar bir güzel yüklerim artık çıksın diye tam sürümü bekliyordum bende, en sonunda kavuştuk
Bilgisi olmayanlara duyurulur.
1 yıl süresi var başvurunun.
Sadece orjinal satın satın alanlar ve windows 7+8+8.1 olanlar kayıt edebiliyor
hayır lisans istiyor sanırım1sene sonra 8.1e mi dönüyor anlamadım ben?
Lisans kontrol edilip öyle cevap verirler, kabul edeceklerini sanmam. Cevap gelince buraya yazarsan sevinirim kardeşim.kır a c k() çıkarırlar hemen sorun olmaz o konuda bnım orjinal degıl ama başvurum kabul edıldı beklıyorum bnde
Bana da şimdi geldi, hazırlanıyorlar sanırsam tam sürümü yayınlamaya akşam evde kaydımı yapar bir güzel yüklerim artık çıksın diye tam sürümü bekliyordum bende, en sonunda kavuştuk
Bilgisi olmayanlara duyurulur.
1 yıl süresi var başvurunun.
Sadece orjinal satın satın alanlar ve windows 7+8+8.1 olanlar kayıt edebiliyor
öyle Bi dünya yokSahte lisans çıkmadan indirmeyin
Bilmiyordum bunu. Torrenta düşsün de indirelim o zaman.öyle Bi dünya yok1 yıl herkese serbest bildiğim kadarıyla
yazarım konudan kardesımLisans kontrol edilip öyle cevap verirler, kabul edeceklerini sanmam. Cevap gelince buraya yazarsan sevinirim kardeşim.
yaşamazsın kardesımorijinal win 8.1 kullaniyorum ben nasil geçerim peki win10 a? bir sorun yaşar miyim lisans konusunda?
evet finalFinal mi bu?
hocam bende laptop var 8.1 single language orjinal format falan yemedi hiç, yani 1 sene muhabbeti olur mu?yazarım konudan kardesım
yaşamazsın kardesım
benımde bıldıgım 1 yıl boyunca ücretsızdı ve orjınal win 7/8/8.1 kullananlar ücretsiz kullanıcaktıhocam bende laptop var 8.1 single language orjinal format falan yemedi hiç, yani 1 sene muhabbeti olur mu?
29 Temmuz oldugunu nerden öğrendınkıBu sadece rezerve, 29 Temmuz'da indirilecekmiş
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
29 Temmuz oldugunu nerden öğrendınkı
heyecanlanmıstım bee beklıyıcez geneLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?