İpucu Windows 10 Mobile Yazı Fontu ve Sistem Seslerini Değiştiriyoruz.

Cihazı IpOverUSBSvc hatasından dolayı göremiyor. Halbuki IpOverUSBSvc hizmeti çalışıyor.
Cihaz:L820
Aynı sorun bende de olmuştu bilgisayarınızdan aygıt yöneticisini açın

usb composite device yazanları kaldırın, telefonunuzdan saat tarih kısmından otomatik ayarlamayı kapatın ve usb ile bağlayın
root tool uygulamasından lumia registry editor seçince uygulamadan atıyor ?
edit : telefonu kapatıp açınca düzeldi

Son düzenleme:
Root yaptıktan sonra pc telefonu görmüyor.sıfırlamak zorunda kaldım iki defa

wptweakerda bildirim merkezine nasıl 5 buton koyuyoruz?

BLasTeaR

Üye

Paylaşım ve emek için teşekkürler.
Ulan alt tarafı bi font değişikliği için yaptığımız işleme bakar mısınız. Kendimize işkence çektirmekten başka bişey değil, yazık resmen.

Mikrodalga fırında ısıtılarak gönderildi.

Arkadaşlar font değiştirmek için artık uzun uzun uğraşmaya gerek yok.Verdiğim linkteki dosyayı indirin.İçindeki WP8 SDK'yı kurun PC'ye.SDK ile beraber deployment aracı da geliyor zaten.Deployment aracı ile Root Tool ve Font Chenger aracını telefona deploy edin.Kullanmak istediğiniz fontu da telefonda herhangi bir yere atın.Sonra Root Tool ile interop unlock yapın.Ardından Font Changer aracını açın ve telefona attığınız fontu gösterin.NGame diye bi uyarı çıkacak.Tamam deyin ve telefonu kapatıp açın.Yeni fontunuzu güle güle kullanın.Benim en çok hoşuma giden font Oksana

Not1: Ne olur ne olmaz yedeğinizi alın.
Not2: Bütün bu işlemleri yaparken USB bağlantısını kesmeyin.
Not3: Telefonu kapat-aç yaptıktan sonra Font Changer aracı (düşük bir ihtimal) tekrar açılmayabilir.Fontunuzu ona göre seçin
Not4: Root işleminden sonra PC'niz telefonunuzu görmeyebilir.Telefonunuz USB'ye bağlı iken Aygıt yöneticisinden telefonu silin.Sonra bağlantıyı kesip tekrar takın.Telefonun sürücüsünün tekrar yüklenmesi ve telefonu görmesi biraz bekletebilir.

Bazı alıntılar mevcuttur..

Dosyalar:

Dosyalar:

Tepkiler: Rock Ve Roll, BLasTeaR, csH ve 2 diğerleri

csH

Üye
Bende buxton kullanmaya başladım

Tepkiler: BomberMAn TR01
Ben yapmaya çalıştım olmadı hep hata verdi başta heveslendim olmayınca bıraktım

root tool aracını yükledi FontChange_Release_ARM_v0.2 bunu yüklemedi

Edit: Bugün tekrar denedim ve kurdum uygulamaları sorun kalmadı

Son düzenleme:

afwerker

Üye
YENİ
2.0 VERSİYON ANLATIMI
UYGULAMALARI BURADAN İNDİREBİLİRSİNİZ

Geliştirici Modunu aktif edip
Windows Phone Application Deployment (8.1) İle RootTool.XAP Yüklüyoruz
Root Tool Uygulamasına Aşağıda JAİLBREAK LUMİA yazısına tıklıyoruz
CAPABİLİTY UNLOCK yazısına Tıklıyoruz ve Tamam diyoruz. SUCCESS Yazısı çıkacak işlem tamamdır .

DTH FONTCHANGE yazılımını yükleyip Buradaki gibi ayarlayabilirsiniz.
Uygulamaya Girip > SELECT FONT >Fontu Attıgınız Konum > Beğendiğiniz Yazı Tipi > NGAME 2 Diye uyarı verecek işlem tamamdır.

Tepkiler: Sensation
@bomberman
Hocam saat uygulamasının adı nedir?
hocam etiket yanlış uygulamanın adı "ClockTile+" ama uyulama sorunlu söyleyeyim.mağazadan inmesi çok uzun sürüyor.16mb civarında ama akşam indirin sabaha ancak iniyor.bazen de bi kaç defa denemeniz gerekiyor.bunun yerine "Perfect Clock" kullanabilirsin ama o da bunun kadar kullanışlı değil.ikisini de dene

Xsodia

Üye
eski klasör düzenine nasıl getireceğiz
usb den bağladığım zaman video müzik klasörünü bulamıyorum

eski klasör düzenine nasıl getireceğiz
usb den bağladığım zaman video müzik klasörünü bulamıyorum
WPTweaker uygulamasına gir.yanlış hatırlamıyorsam system menüsünün en altında olacaktı.fuse access gibi bişey yazıyor.onu kapat.update yap tamamdır.eski haline döner pc ye bağlayınca.kapat aç uğraşmak istemiyorsan da Telefon hafızası-Users- Data- Public yolunun içinde bi yerdeydi galiba

Tepkiler: Xsodia

Xsodia

Üye
saol kardeş onu kapattım düzeldi Allah razı olsun

Tepkiler: BomberMAn TR01

Xsodia

Üye
yeni baktım saol kardeşim

BLasTeaR

Üye
Arkadaşım ben başka konudan yapmaya çalışıyorum da w10m için tweaklar kısmından.
Baktım olmadı buradan deneyi dedim ama bir türlü sistem dosyalarına ulaşamıyorum çıkmıyor ya. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba??