Öyle de olmuş.Muhtemelen ve belki de çok büyük ihtimalle mevcut cihazların hiçbiri bu özellikleri göremeyecek. Daha doğrusu Windows 10 Mobile, yaşam döngüsü sonuna kadar feature2 güncellemesi almaya devam edecek ve Redstone 3'e geçmeyecek. Bu yüzdendir ki bu kadar zaman geçmesine rağmen Windows 10 Mobile hala 16xxx yapılarını almaya başlamadı. Yani yeni bir Windows Phone 7.8 vakası ile karşı karşıya kalmaya hazır olalım.
Bir daha da almam zaten. İyi dalga geçiyorlar milletle.Muhtemelen ve belki de çok büyük ihtimalle mevcut cihazların hiçbiri bu özellikleri göremeyecek. Daha doğrusu Windows 10 Mobile, yaşam döngüsü sonuna kadar feature2 güncellemesi almaya devam edecek ve Redstone 3'e geçmeyecek. Bu yüzdendir ki bu kadar zaman geçmesine rağmen Windows 10 Mobile hala 16xxx yapılarını almaya başlamadı. Yani yeni bir Windows Phone 7.8 vakası ile karşı karşıya kalmaya hazır olalım.
yükleme zaten çok sıkıntı yaratıyor. ben şuan oyunlarımı açamıyorum. edge desen filimler diziler tam ekran olmuyor. pc kasım kasım kasılıyor.arkadaşlar PC'de insider kullanan var mı? Eğer varsa 16215 bolu yukleyebildiniz mi? Bende 16199'dan 16215'e guncellerken işlem tamamlanmadan yeşil ekran hatası veriyor sürekli.
Eyvallah hocam. Bir an önce yeni yapı yayınlarlar inşallah.yükleme zaten çok sıkıntı yaratıyor. ben şuan oyunlarımı açamıyorum. edge desen filimler diziler tam ekran olmuyor. pc kasım kasım kasılıyor.
daha yeni 950 aldıydım, bunu duymak bana pek iyi gelmediMuhtemelen ve belki de çok büyük ihtimalle mevcut cihazların hiçbiri bu özellikleri göremeyecek. Daha doğrusu Windows 10 Mobile, yaşam döngüsü sonuna kadar feature2 güncellemesi almaya devam edecek ve Redstone 3'e geçmeyecek. Bu yüzdendir ki bu kadar zaman geçmesine rağmen Windows 10 Mobile hala 16xxx yapılarını almaya başlamadı. Yani yeni bir Windows Phone 7.8 vakası ile karşı karşıya kalmaya hazır olalım.

Yapı 15226 Fast, 15223 slow ring için yayınlandı.
Hemen yüklüyorum, dünden beri klavye kasmaya başlamıştı, meğer yeni yapı gelecekmişYapı 15226 Fast, 15223 slow ring için yayınlandı.

Maalesef daha çözememişler, açılır açılmaz çaktı yine mesajıBu yapıda sanırım, bildirim merkezine gelen ''+Mesajlaşma uygulamasına hoş geldiniz'' sorununu çözdüler galiba...
- Bazı uygulamaların SMS'ye abone olamayacakları bir bildirim aldığı bir sorunu çözdük.

bence hiç değmez dönmeyes5 le buradan ayrılanlar kervanına katılmış bulunuyorum ilerde kesinlikle döneceğim inşaAllah...
Kesinlikle katılıyorum dönmeye hiç gerek duymuyorum. Bir şirkete denek olmayı bıraktığımdan beri mutluyum ben şahsen.bence hiç değmez dönmeye