Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Biyturs_OnSr

Üye
CShell'i merakla bekliyorum.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Muhtemelen ve belki de çok büyük ihtimalle mevcut cihazların hiçbiri bu özellikleri göremeyecek. Daha doğrusu Windows 10 Mobile, yaşam döngüsü sonuna kadar feature2 güncellemesi almaya devam edecek ve Redstone 3'e geçmeyecek. Bu yüzdendir ki bu kadar zaman geçmesine rağmen Windows 10 Mobile hala 16xxx yapılarını almaya başlamadı. Yani yeni bir Windows Phone 7.8 vakası ile karşı karşıya kalmaya hazır olalım.
Öyle de olmuş.

0MG90

0MG90

Üye
Muhtemelen ve belki de çok büyük ihtimalle mevcut cihazların hiçbiri bu özellikleri göremeyecek. Daha doğrusu Windows 10 Mobile, yaşam döngüsü sonuna kadar feature2 güncellemesi almaya devam edecek ve Redstone 3'e geçmeyecek. Bu yüzdendir ki bu kadar zaman geçmesine rağmen Windows 10 Mobile hala 16xxx yapılarını almaya başlamadı. Yani yeni bir Windows Phone 7.8 vakası ile karşı karşıya kalmaya hazır olalım.
Bir daha da almam zaten. İyi dalga geçiyorlar milletle.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve n000k
yasirtaha

yasirtaha

Üye
peki yeni cihazda cıkarmadıklarına göre nerde denemeyi düşünüyorlar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
tek atımlık barutunu da kendi kafalarına sıkarlar artık. Bu kafa yapısı ile %1 pazar payı bile çok bunlara.
Olan gül gibi Windows mobile cihazlara olacak gel de kızma...
Halbuki sen yazılım deviydin!!. Tamam ilk nesil cihazları anlarım düşük donanım dersin (512 ram,4/8 depolama hatta işlemci mimarisi der tüy bile dikebilirsin)
Yahu amiral tabir ettiğin cihazların ne eksiği var (930/1520) İllegal ile kurduğumuz rs2 yapıları tıklamadan çalışıyor.
Ben bunların vizyonunu s..... Neyse sakinim küfür etmeyeceğim

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, Ghanelim, n000k ve 3 diğerleri
serinaga

serinaga

Üye
2 yıl daha kullanırım diyordum amiral gemiyi ama bu gidişle sürmeyecek sanırım, uygulamalar tek tek çekiliyor, yeteri kadar güncellenmiyor, Microsoft desen içine ediyor, ciddiyetsiz bir kısır döngüye girdi, ve lakin artık son güncellemeden sonra peh diyene kadar :)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve Ghanelim
Aybars1979

Aybars1979

Üye
arkadaşlar PC'de insider kullanan var mı? Eğer varsa 16215 bolu yukleyebildiniz mi? Bende 16199'dan 16215'e guncellerken işlem tamamlanmadan yeşil ekran hatası veriyor sürekli.
yükleme zaten çok sıkıntı yaratıyor. ben şuan oyunlarımı açamıyorum. edge desen filimler diziler tam ekran olmuyor. pc kasım kasım kasılıyor.

Son düzenleme:
remzi33

remzi33

Üye
yükleme zaten çok sıkıntı yaratıyor. ben şuan oyunlarımı açamıyorum. edge desen filimler diziler tam ekran olmuyor. pc kasım kasım kasılıyor.
Eyvallah hocam. Bir an önce yeni yapı yayınlarlar inşallah.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ben Geçen C.tesi S8 Plus aldım L920 ye veda ettim rahat ettim diyebilirim telefonda oyun oynamayan uygulamaları çok indirmeyen birisi olarak dayanmıştım ama en azından mobil şube instagram face işliyor ve her yenilik İos ve Android' de tabi

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
daha yeni 950 aldıydım, bunu duymak bana pek iyi gelmedi :(

yasirtaha

yasirtaha

Üye
demekki yeni sistemle uğraşmayıp herkes ne kullanıyorsa sende onu kullanacakmışın.
boşver onlar bize yalvarsınlar

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve mp2934
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yapı 15226 Fast, 15223 slow ring için yayınlandı.

• Beğen
Tepkiler: Ghanelim, suyunsesi, serinaga ve 2 diğerleri
Krnl386

Krnl386

Üye
Yapı 15226 Fast, 15223 slow ring için yayınlandı.
  • Bazı uygulamaların SMS'ye abone olamayacakları bir bildirim aldığı bir sorunu çözdük.
Bu yapıda sanırım, bildirim merkezine gelen ''+Mesajlaşma uygulamasına hoş geldiniz'' sorununu çözdüler galiba...

• Beğen
Tepkiler: Ghanelim

gkhntlbs

Üye
arkadaşlar ben güncelleme sayfasına giremiyorum?
şimdi yeniden başlattım düzeldi.Bir sorum olacak Windows uptade yazan yazıda bende değişik bir dil yazıyor

gkhntlbs

Üye
küçük bir güncelleme 52 megabayt?,

serinaga

serinaga

Üye
  • Bazı uygulamaların SMS'ye abone olamayacakları bir bildirim aldığı bir sorunu çözdük.
Bu yapıda sanırım, bildirim merkezine gelen ''+Mesajlaşma uygulamasına hoş geldiniz'' sorununu çözdüler galiba...
Maalesef daha çözememişler, açılır açılmaz çaktı yine mesajı :(

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
s5 le buradan ayrılanlar kervanına katılmış bulunuyorum ilerde kesinlikle döneceğim inşaAllah...

• Beğen
Tepkiler: serinaga, suyunsesi, n000k ve 1 kişi daha
VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: yasirtaha

Üst Alt