Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

gkhntlbs

Üye
arkadaşlar sizin telefonda' da whatsapp sürekli kendisi atıyormu.2 kelime yazamıyorum:(

• Beğen
Tepkiler: Krnl386

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bu sorun insider demi yoksa kararlı yapıdamı L1520 sürüm is 10.0.14393.1198

gkhntlbs

Üye
15219 sürümünde whatsapp sürekli kendini atıyor,

gkhntlbs

Üye
bizdemi alışalım :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Wp tam bir çile oldu anlaşılan ne olacak böyle anlamış değilim

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Yatay başlangıç ekranına merhaba deyin.

Yenilenmiş İşlem Merkezi.

Sonradan değiştirilebileceklerini unutmayalım. Hala geliştirme aşamasındalar.
2023 de verirler bize artık, hep çek çak bakalım ne olacak bu gidişle.

• Beğen
Tepkiler: n000k
Krnl386

Krnl386

Üye
Arkadaşlar;

Kararlı yapıdayım, bende de sürekli atmaya başladı. Bir yerlerde Microsoft Silverlight desteğini keseceğini duymuştum. Yanlış bilmiyorsam bununla alakası olabilir mi?
Bu arada bir şey dikkatimi çekiyor. Bu sadece benim telefonda da olabilir ama, diyelim ekran görüntüsü alıyorsunuz o an ekran birden kapanıp açılıyor gibi oluyor ya, telefonla uğraşırken sanki biri benim telefona bağlı, ekran görüntümu alıyor... Ekran aynı bu anlattığım şekilde oluyor...

brk-rtrk

Üye
Arkadaşlar;

Kararlı yapıdayım, bende de sürekli atmaya başladı. Bir yerlerde Microsoft Silverlight desteğini keseceğini duymuştum. Yanlış bilmiyorsam bununla alakası olabilir mi?
Bu arada bir şey dikkatimi çekiyor. Bu sadece benim telefonda da olabilir ama, diyelim ekran görüntüsü alıyorsunuz o an ekran birden kapanıp açılıyor gibi oluyor ya, telefonla uğraşırken sanki biri benim telefona bağlı, ekran görüntümu alıyor... Ekran aynı bu anlattığım şekilde oluyor...
Kararlı yapıda 830 kullanıyorum zaman zaman bende de oluyor dediğiniz şey ve w10m geçtiğimden beri öyle. Bi ara geçtiydi ama yine arada oluyor

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
Krnl386

Krnl386

Üye
Bir şeyler oluyor sisteme... Ya da bize mi öyle geliyor...
Yatay başlangıç ekranına merhaba deyin.

Yenilenmiş İşlem Merkezi.

Sonradan değiştirilebileceklerini unutmayalım. Hala geliştirme aşamasındalar.
Bununla ilgili videoyu izledim, harbiden çok iyi. Böyle çalışmaları görmek harika. Adamlar uğraşıyorlar. Windows kabuğu tamamen değişiyor...

• Beğen
Tepkiler: brk-rtrk
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu arada belirtilen ara yüz değişiklikleri yeni Windows cshell ile gelecek ve bunun mevcut cihazlar için gelip gelmeyeceği bilinmiyor. Muhtemelen 2018 yılı başlarında kullanıma sunulacak. Tabi mevcut cihazlar desteklenirse daha erken bir tarihte Windows Insider kullanıcıları test etmeye başlayabilir.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve Krnl386
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Geri geldim. Lumia 1520 yazılım çaktım. Sıfırdan (8.1) dan 10 a kadar bayağı geçiş uzun sürdü. 3-4 kez update aldım.
@serinağa Sen şu insider alamayan cihazlar için yaptığın anlatımı bir yeni konu olarak açar mısın? Anlatımda ki link çalışmıyor bu arada.. İnterop tools linki.

Son düzenleme:
serinaga

serinaga

Üye
Geri geldim. Lumia 1520 yazılım çaktım. Sıfırdan (8.1) dan 10 a kadar bayağı geçiş uzun sürdü. 3-4 kez update aldım.
@serinağa Sen şu insider alamayan cihazlar için yaptığın anlatımı bir yeni konu olarak açar mısın? Anlatımda ki link çalışmıyor bu arada.. İnterop tools linki.
Bir bakayım ...
Edit : Şimdilik linki düzelttim, derleyip, resimli bir şekilde bir konu olarak paylaşım yaparım elbette ...

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bugün yeni yapı bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, Krnl386 ve serinaga
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Nerdeyse 1 ay olacak. O değilde halen Cortana ve multi windows gelmedi ya bu sisteme gelde ayar olma. (USB otg den vazgeçtik zaten)

• Beğen
Tepkiler: n000k
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Eğer bugün bu yapı gelirse yüklemeyin, çok fazla sorun olabilir.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi

Üst Alt