arkadaşlar sizin telefonda' da whatsapp sürekli kendisi atıyormu.2 kelime yazamıyorum![]()
2023 de verirler bize artık, hep çek çak bakalım ne olacak bu gidişle.Yatay başlangıç ekranına merhaba deyin.
Yenilenmiş İşlem Merkezi.
Sonradan değiştirilebileceklerini unutmayalım. Hala geliştirme aşamasındalar.
15219 sürümünde whatsapp sürekli kendini atıyor,
Kararlı yapıda 830 kullanıyorum zaman zaman bende de oluyor dediğiniz şey ve w10m geçtiğimden beri öyle. Bi ara geçtiydi ama yine arada oluyorArkadaşlar;
Kararlı yapıdayım, bende de sürekli atmaya başladı. Bir yerlerde Microsoft Silverlight desteğini keseceğini duymuştum. Yanlış bilmiyorsam bununla alakası olabilir mi?
Bu arada bir şey dikkatimi çekiyor. Bu sadece benim telefonda da olabilir ama, diyelim ekran görüntüsü alıyorsunuz o an ekran birden kapanıp açılıyor gibi oluyor ya, telefonla uğraşırken sanki biri benim telefona bağlı, ekran görüntümu alıyor... Ekran aynı bu anlattığım şekilde oluyor...
Bununla ilgili videoyu izledim, harbiden çok iyi. Böyle çalışmaları görmek harika. Adamlar uğraşıyorlar. Windows kabuğu tamamen değişiyor...Yatay başlangıç ekranına merhaba deyin.
Yenilenmiş İşlem Merkezi.
Sonradan değiştirilebileceklerini unutmayalım. Hala geliştirme aşamasındalar.
Bir bakayım ...Geri geldim. Lumia 1520 yazılım çaktım. Sıfırdan (8.1) dan 10 a kadar bayağı geçiş uzun sürdü. 3-4 kez update aldım.
@serinağa Sen şu insider alamayan cihazlar için yaptığın anlatımı bir yeni konu olarak açar mısın? Anlatımda ki link çalışmıyor bu arada.. İnterop tools linki.
Ama halen gelmediBugün yeni yapı bekliyorum.

USA'ya göre bu akşam ....Ama halen gelmedi![]()
Bu geçen yanlışlıkla gönderilen yapı. Bir daha göndermezlerEğer bugün bu yapı gelirse yüklemeyin, çok fazla sorun olabilir.Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız