og1907
Üye
Şuanda wifi kapalı hücresel veri açık ordan indireceğini zannetmiyorum zaten şu hata kodu çıktı.Şimdilik tarihi 2050'ye alın her ihtimale karşı.
(Bazı güncelleştirme dosyaları doğru şekilde imzalanmamış.)
Hata kodu: (0x800b0109)
Şuanda wifi kapalı hücresel veri açık ordan indireceğini zannetmiyorum zaten şu hata kodu çıktı.Şimdilik tarihi 2050'ye alın her ihtimale karşı.
Kardeşim geçmiş olsun ilk kurban sensin ben zamanında uyandım yoksa bir kurbanda biz olacaktık umarım kısa sürede düzelir sorunlar...Üst bar hızlı işlem merkezim de çalışmıyor artık. Harika ...
@og1907Kardeşim geçmiş olsun ilk kurban sensin ben zamanında uyandım yoksa bir kurbanda biz olacaktık umarım kısa sürede düzelir sorunlar...
Mağazadan indirdiğin güncellemeler sorun yaratmış olabilir diyeceğim bilemiyorum valla kardeş adamların ne yaptığı belli değil.@og1907
Normalde güncellemeyi indirmedim ki ..? Böyle sorunlar nasıl oldu anlamadım.
Sorun yok şu an. Şimdilik hiçbir şey yapmayın.@Sensation Üst bar sorunu sende de var mı..?
Evet Egde' de elden gitti, sitelere giremiyorum klavye sapıttı. Telefon haşırt the black bord.

Eyvah dostum hatalı bir güncelleme verdiler, yakalamış senin telefon, ben son anda yırttım. Resetleme döngüsüne giriyor cihaz. Çözümün Wdrt ile olacağını yazmış Dona Sarkar ...Telefon gece bir güncelleme buldu şimdi NOKİA yazısında kalıyor cihaz açılmıyor, VDRT ile sıfırlamaya çalışacağım.
Değil, PC ve mobil tarafı etkilendi. Umarım çok kişi etkilenmemiştir.Eyvah dostum hatalı bir güncelleme verdiler, yakalamış senin telefon, ben son anda yırttım. Resetleme döngüsüne giriyor cihaz. Çözümün Wdrt ile olacağını yazmış Dona Sarkar ...
Acaba tüm insider'ları Wdrt ile geri mi döndürmek bunların amacı @Sensation ?
Tarihi değiştirdiğimde bende'de bu hatayı vermişti tarihi otomatik yapınca düzeldi.Hoppaaaaa Bu ne Şimdi ???
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İyisimi sabahı bekleyeyim![]()
Evet kararlı yapılarda bu tip bir sorun yok zaten hatta 14393.1198 i bile yükleyebilirsin.hay allah ya telefon kendisi güncellemeyi yüklemiş telefon açılmıyor
Windows 10 mobile (10.0.14393.1066) bu güncellemeyi yüklemelimiyim?