papakudioflu
Emekli Yönetici
Çünkü hiç bir şey yok. Sadece Preview ve Production için yayınlanmadan önce son geri bildirimleri almaya çalışıyorlarKimse merak bile etmiyor ne var ne yok diye!!!
Çünkü hiç bir şey yok. Sadece Preview ve Production için yayınlanmadan önce son geri bildirimleri almaya çalışıyorlarKimse merak bile etmiyor ne var ne yok diye!!!
Aynı fikirdeyim şuan güncellemenin inmesi bitti yükleme kısmı %30 da.Hiçbir şey olmadığını bilsem bile, yeni bir güncelleme gelmiş olması beni mutlu ediyor, alışkanlık yaptı sanırım, ben yüklüyorum arkadaşlar
Oldukça yavaş yüklüyor ...
şarj aletini takınca açılmıyorsa muhtemelen telefon kapanmamış, kilitliyken donmuştur. O yüzden sadece soft reset ya da bataryayı çıkarmak işe yarıyor olabilir.slm iyi geceler arkadaşlar bende yükledim yeni yapıyı,bende söyle bir sorun oluştu telefon kilitli dururken kendi kendine kapanmış oluyor,tuş kilitini açıyorum bakıyorum telefon kapanmış,açmak için güç tuşuna basılı tutuyorum açılmıyor şarj aletini takıyorum açılmıyor ya bataryayı çıkarıyorum ya da ses kısma tuşuna ve güç tuşuna basılı tutup öyle açıyorum,yeni yapıyı yükledikten sonra 2 kez oldu böyle bakayım böyle mi devam edecek
Dün gece yattım bu gün kalktım telefona baktım yine aynısı olmuş kapanmış,neden oluyor acaba böyle ne yapmam gerekşarj aletini takınca açılmıyorsa muhtemelen telefon kapanmamış, kilitliyken donmuştur. O yüzden sadece soft reset ya da bataryayı çıkarmak işe yarıyor olabilir.
Son yapıdan kaynaklı olabilir. Ben yüklemedim şimdilik yüklemeyi düşünmüyorum. Bilinen sorunlar kısmında bahsetmemişler ama buradan birkaç kişide daha aynı sorun çıkarsa yapıdan demektir. Belki sıfırlamak çözüm olabilir.Dün gece yattım bu gün kalktım telefona baktım yine aynısı olmuş kapanmış,neden oluyor acaba böyle ne yapmam gerek
sık sık yapmaya başladı durup dururken kitleniyor donuyor mecbur bataryayı çıkarıp takıyorumSon yapıdan kaynaklı olabilir. Ben yüklemedim şimdilik yüklemeyi düşünmüyorum. Bilinen sorunlar kısmında bahsetmemişler ama buradan birkaç kişide daha aynı sorun çıkarsa yapıdan demektir. Belki sıfırlamak çözüm olabilir.
Bende de sorun yok, sadece App-it uygulaması çalışmaz oldu, buda arka planda birşeylerin değiştiğini gösteriyor ...Ben son yapıyı sorunsuz olarak yükledim ve de sorunsuz olarak kullanıyorum, şimdilik gayet iyi.(Lumia 950)
anah..! 1520'ye ne oldu?Ben son yapıyı sorunsuz olarak yükledim ve de sorunsuz olarak kullanıyorum, şimdilik gayet iyi.(Lumia 950)

Çekmece de kutusunda duruyoranah..! 1520'ye ne oldu?![]()

hayırlı olsunÇekmece de kutusunda duruyor![]()
yalnız forumda 1520'si olup insider olan pek az kişi var diye hatırlıyorum
gelişmeleri kimden öğreneceğim şimdi 
Son yapıyı yükledim aynı sorun bende de var. Tahmin ettiğim gibi telefon kapanmıyor, kilit ekranında donuyor. Nerden anladın dersen glance açık olduğu için telefon donunca glance ekranındaki saat de donuyor, bi reset atıyorum 20dk ileri gidiyor.slm iyi geceler arkadaşlar bende yükledim yeni yapıyı,bende söyle bir sorun oluştu telefon kilitli dururken kendi kendine kapanmış oluyor,tuş kilitini açıyorum bakıyorum telefon kapanmış,açmak için güç tuşuna basılı tutuyorum açılmıyor şarj aletini takıyorum açılmıyor ya bataryayı çıkarıyorum ya da ses kısma tuşuna ve güç tuşuna basılı tutup öyle açıyorum,yeni yapıyı yükledikten sonra 2 kez oldu böyle bakayım böyle mi devam edecek
Bende aynı öyle uğraşıyorum durup dururken bakıyorum kilitleniyor kapanmış oluyor bi daha aç,bazen ekran açıkken telefonu kullanırken kilitleniyor mecbur kapat aç yapıyorum anlayacağın uğraşıp duruyorum insanı sinir ediyor telefonu atıp kırasım geliyor o anSon yapıyı yükledim aynı sorun bende de var. Tahmin ettiğim gibi telefon kapanmıyor, kilit ekranında donuyor. Nerden anladın dersen glance açık olduğu için telefon donunca glance ekranındaki saat de donuyor, bi reset atıyorum 20dk ileri gidiyor.