Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

ddnet

Üye
Bence her türlü hallolur, sıkıntıya girme. En kötü ihtimalde, "Telefon güncelleme aldı, güncellenirken kilitlendi. Tuş takımından sıfırladım (Microsoft'un önerdiği bir olay olduğundan garanti dışı bıraktırmaz) yine düzelmedi." dersin.
inşallah recoveryle kurtarırım. henüz bağlamadım da :D usb kablo yok.

benim esas merak ettiğim recoveryle kurtaramazsam insider olmanın garantiye etki edip, etmediği... eğer etmiyorsa garantiye gönderirim. ama ediyorsa yandığımın resmidir......
İnsider yapılarını rahatlıkla kullanabilirsiniz. Garantiyi bozmaz.

ben garantiyi bozup bozmayacağını daha önce de sormuşum, ama bazıları bozar diyor... :( bu konu hakkında resmi açıklama var mı ?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Günaydın, ses kısma ve power tuşu ile soft reset denediniz mi.

• Beğen
Tepkiler: ddnet

ddnet

Üye
Günaydın, ses kısma ve power tuşu ile soft reset denediniz mi.
evet. gene kaldı logolarda... şimdi usb kablo almaya gideceğim. eğer recoveryle kurtaramazsam umarım garantiye kabul ederler telefonumu :(

Esendağlı

Esendağlı

Üye
evet. gene kaldı logolarda... şimdi usb kablo almaya gideceğim. eğer recoveryle kurtaramazsam umarım garantiye kabul ederler telefonumu :(
Kolay gelsin, recovery ile mutlaka düzelir.

• Beğen
Tepkiler: ddnet

ddnet

Üye
Kolay gelsin, recovery ile mutlaka düzelir.
şükür kurtardım... keşke mtalk ile de burayı kullanabiliyor olsam :( ama gelin görün ki mtalk bu forum için hata verip duruyor. tapatalk'ın appx'ini bulsam ki nette var nasıl yukleyip çalıştıracağımı bilmiyorum malesef...

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Şu son iki redstone güncellemesinden beri haritalar uygulaması bende bozuk. Lumia 920 olup ta benim durumumda olan başkası yok mu?

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
İnsider yapılarını yükleme nedeniyle garanti bozulmaz..
Garantinin bozulma şartları farklıdır?
Hem ilk çıktığı andan bu güne kadar insider yapılarını sürekli yükledim, şimdiye kadar "Bu yapıyı yüklerseniz cihazınızın garantisi bozulur" diye bir uyarı da okuduğumu hatırlamıyorum.

İnsider yapısını ortaya çıkarıp sahaya süren de microsoft, cihazın sahibi de microsoft..
Tersi olsaydı o zaman garanti bozulur mu diye düşünülebilirdi.
15043 nolu yeni yapıda şarj çok iyi görünüyor.
Hatta uzun süredir böylesini görmedim.
Şarj edeli 1,5 gün geçti, % 56 da duruyor.
Bu işte bir anormallik var !

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve sahte_suhte
Esendağlı

Esendağlı

Üye
İnsider yapılarını yükleme nedeniyle garanti bozulmaz..
Garantinin bozulma şartları farklıdır?
Hem ilk çıktığı andan bu güne kadar insider yapılarını sürekli yükledim, şimdiye kadar "Bu yapıyı yüklerseniz cihazınızın garantisi bozulur" diye bir uyarı da okuduğumu hatırlamıyorum.

İnsider yapısını ortaya çıkarıp sahaya süren de microsoft, cihazın sahibi de microsoft..
Tersi olsaydı o zaman garanti bozulur mu diye düşünülebilirdi.
15043 nolu yeni yapıda şarj çok iyi görünüyor.
Hatta uzun süredir böylesini görmedim.
Şarj edeli 1,5 gün geçti, % 56 da duruyor.
Bu işte bir anormallik var !
Bu çok iyi işte, peki stabilite nasıl günlük kullanımı etkileyecek bir sorun var mı acaba.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bu çok iyi işte, peki stabilite nasıl günlük kullanımı etkileyecek bir sorun var mı acaba.
Şimdilik bir sorun görmedim..
Ancak, net bir iyi ya da kötü şeklinde yorum için henüz vakit erken diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yapı 15043 (Slow) yayınlandı.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Özellik mözellik bir şey yok mu ya, sıkıldım artık 6 aydır boş güncelleme yüklüyoruz resmen.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Özellik mözellik bir şey yok mu ya, sıkıldım artık 6 aydır boş güncelleme yüklüyoruz resmen.
RS2 ye kadar özellik mözellik yok diyorlar. Bu şekilde devam ederlerse pazar payları ciddi bir şekilde dibe vuracak.
Koy multi windows, koy USB bellek desteği, koy özelleştirme adına serbestliği, koy mağazaya uygulama geliştiricileri için maddi kaynakları. Hepsinden geçtim yahu insan hiç mi konseptlerden feyz almaz....

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, n000k, Murat Alper ve 3 diğerleri
oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
RS2 ye kadar özellik mözellik yok diyorlar. Bu şekilde devam ederlerse pazar payları ciddi bir şekilde dibe vuracak.
Koy multi windows, koy USB bellek desteği, koy özelleştirme adına serbestliği, koy mağazaya uygulama geliştiricileri için maddi kaynakları. Hepsinden geçtim yahu insan hiç mi konseptlerden feyz almaz....
Feyz almaları için feyz'in anlamını bilmeleri lazım. Demek ki bilmiyorlar.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Abi yapmaya çalıştıklarını yapabilseler bile yeter bana. Bir zaman farklı boyutta kutucuk gelecek diye bekledik aylarca, en son sadece rehber için gelmişti onu da kaldırdılar sonra. Başlangıç ekranı için yatay mod dedikodusu oldu sonra o da yok oldu. Pazar payı falan kalmadı ki zaten Nokia gittikten sonra...

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
remzi33

remzi33

Üye
Lumia ve Windows Phone'u ilk çıktığı günden beri kullanıyorum. Ama artık hakikaten tadı kaçtı. Surface Phone ile MS ciddi son kozunu oynayacak. Benim de MS'ye vereceğim son şans olacak bu. Surface çıktığında fark yaratacak birşeylerle gelirse eyvallah alırım. Ama yok guncellemelerle şunlar bunlar gelecek denirse ben orda bu macerayı noktalarım. Son günlerde siz de gormuşsunuzdur Sony Sailfish OS ile çalışan cihaz çıkaracak. Eğer Surface ümit vaat etmezse ben bir de Sailfish'e şans vereceğim. Bakalım zaman ne gosterecek

• Beğen
Tepkiler: n000k ve Aybin.Kilic
Aybars1979

Aybars1979

Üye
Abi yapmaya çalıştıklarını yapabilseler bile yeter bana. Bir zaman farklı boyutta kutucuk gelecek diye bekledik aylarca, en son sadece rehber için gelmişti onu da kaldırdılar sonra. Başlangıç ekranı için yatay mod dedikodusu oldu sonra o da yok oldu. Pazar payı falan kalmadı ki zaten Nokia gittikten sonra...
Bir kaç yazı okumuştum yabancı bir sitede wp ve geleceği ile ilgili. Anladığım ve hatırladığım kadarı ile özetle Microsoft cep telefonuna bir işletim sistemi yapmaktan ziyade tek bir işletim sistemi yapmanın peşinde ve buda yakın zamanda gerçekleşecek gibi görünmüyor. Bu nedenle önümüze ki bir kaç ay değil bir kaç yıl daha WP tarafında pek bir şey beklemenin anlamı yok.
Abartı olurmu bilemiyorum ama bugünün üst seviye cihazları oln 950 ve 950xl dahi yıl sonuna doğru çöp duruma gelme ihtimali var bana göre. x20 serinin düştüğü pozisyona düşme ihtimalleri oldukça yüksek.

• Beğen
Tepkiler: n000k
.BlueTR

.BlueTR

Üye
Lumia ve Windows Phone'u ilk çıktığı günden beri kullanıyorum. Ama artık hakikaten tadı kaçtı. Surface Phone ile MS ciddi son kozunu oynayacak. Benim de MS'ye vereceğim son şans olacak bu. Surface çıktığında fark yaratacak birşeylerle gelirse eyvallah alırım. Ama yok guncellemelerle şunlar bunlar gelecek denirse ben orda bu macerayı noktalarım. Son günlerde siz de gormuşsunuzdur Sony Sailfish OS ile çalışan cihaz çıkaracak. Eğer Surface ümit vaat etmezse ben bir de Sailfish'e şans vereceğim. Bakalım zaman ne gosterecek
Ben surface phone'un çıkacağına inanmıyorum. Ellerindeki pazar payı çok çok düşük şuan telefonu ürettiklerine değmez fena zarar ederler.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yapı 15047 (Fast) yayınlandı.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386 ve mp2934

Üst Alt