Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
"Başlarım sizin vereceğiniz varsayılan tema renklerine ben kendi istediğim rengi kullanmak istiyorum kardeşim" diyorsanız; evet, sonunda sizi duyan birileri var. XDA da hazırlanan bir uygulama ve kayıt defterindeki birkaç değişiklik sonrasında istediğiniz renklere ulaşmanız mümkün.

DHTAceentGenerator uygulamasını telefonunuza kurun.
Uygulamayı telefonunuzda açın
Uygulama ana ekranında kullanmak istediğiniz rengi seçin
Seçiminizin ardından aşağı kısımda oluşturulmuş kodu "Clipboard" butonuna basarak kopyalayın.
Interop Tools aracını açıp "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Control Panel\Theme\Themes bölümüne gidin.
Bu başlık altında bulunan "SpecialColor" kısmına tıklayın ve gelen ekrana kopyaladığınız renk kodunu yapıştırın.

Daha sonrasında ise Renkler başlığı altından yeni renginizi kullanmaya başlayın.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sanırım bu özellik son olarak Windows 10 pc için gelmişti. Yakında mobil için de gelecektir. Tabi denemek isteyenler yine deneyebilir.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
15025 yapıda görünen en olumlu özellik şarj durumu..
en olumsuz özellik ise onenote'deki i harfinin tüm aramalara rağmen henüz bulunamaması... aramaya devam..

• Beğen
Tepkiler: serinaga

skynet

Üye
Şu takvim sorunu can sıkmaya başladı

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Yeni yapıyı yükledikten sonra, kontrol ederken bir baktım Glance SCreen ekranı pasif durumda ve açık durumdaki hiç bir görüntü yok..
Bölge ve dili değiştirip.. tekrar baktım pasif durumda tuşu aktif yaptım anında tüm ekran açıldı..
Ardından Bölge ve dili tekrar Türkiye ve Türkçe'ye getirdim, sorunun giderildiğini gördüm..
Buna benzer bir deneme yapabilirsiniz... (Böylesi denemelerle sorunu halletmek elbette insanı sevindirmiyor)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bölgeyi abd,, dilide ing.yapınca doğum tarihlerini falan gösteriyor.
Düzeltme:ilk başta gözüken etkinlikler şimdi yine kayboldu, bölge adb. dil ing.olmasına rağmen.

Son düzenleme:

skynet

Üye
Bende ki takvim sorunu bir sonra ki güne kendini güncellemiyor illa boyutunu değitirerek yeniliyorum :hmmm
Bölge dil değiştirmede işe yaramadı hatta daha beter oldu şimdi hiç göstermiyor

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bende ki takvim sorunu bir sonra ki güne kendini güncellemiyor illa boyutunu değitirerek yeniliyorum :hmmm
Bölge dil değiştirmede işe yaramadı hatta daha beter oldu şimdi hiç göstermiyor
Cep Telefonunuzun modeli L 620 mi ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10 Mobile rs_3 yani Redstone 3 ile üçüncü parti klavye uygulamalarına destek geleceği ayrıca navbar için interaktif Cortana butonu da ekleneceği iddia ediliyor. Haber henüz sağlam kaynaklar tarafından teyit edilmedi.

• Beğen
Tepkiler: serinaga, Krnl386, flutewoddy ve 3 diğerleri
remzi33

remzi33

Üye
Windows 10 Mobile rs_3 yani Redstone 3 ile üçüncü parti klavye uygulamalarına destek geleceği ayrıca navbar için interaktif Cortana butonu da ekleneceği iddia ediliyor. Haber henüz sağlam kaynaklar tarafından teyit edilmedi.
bence nav bar'dan arama tuşunu kaldırsınlar yerine cortana tuşu eklensin.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, maydinmaydin ve erhanercan
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben öncelikle OTG desteği ve tek tık ile açık uygulamaları kapatma özelliği bekliyorum, yoksa bizim klavyemiz zaten çok iyi, cortana ise bizim ülkemizde ne zaman aktif olur Allah bilir.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386, sahte_suhte, suyunsesi ve 4 diğerleri
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
İhtiyaçlar kişilere göre değişir.
Kimisi standart yazılım olan ancak kararlı, sorunsuz, hızlı çalışan bir sistem ister.
Kimisi de elindeki cep telefonunu sonuna kadar kurcalama imkanı veren bir sistem ister..
Kimisi de benim gibi sürekli yenilenen, sürekli yeni şeyler eklenen bir insiderin heyecanlı bekleyişini arzu etmekle birlikte şarjı iyi giden, fazla sorun çıkarmayan, performans yönünden hızlı olan bir sistemi kullanmak ister...
Amcamın elinde klasik bir cep telefonu var,
Yaşı 80....
Dün bana diyor ki telefonla çektiğim resimleri görmek istiyorum.
O'nun yerini ve yöntemini tanıtırken bir baktım ki cep telefonunun kilitli şifresini açmak için parmağını bir tuştan diğer tuşa getirip dokunana kadar telefon kilidi tekrar eski halini alıyor.
Diğer yandan da bir lise öğrencisinin cep telefonunda mesaj yazarken parmak hızının takibinde bile zorlandığımız aklıma geliyor...

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, n000k ve maydinmaydin
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
OneNote uygulaması Insider Fast Ring için önemli bir güncelleme aldı. Uygulamayı kullanıp mevcut halinden memnun olmayanlar deneyip yorum yaparsa iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386 ve suyunsesi
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu arada Windows Phone 8.1'e dönüp temiz kurulum yapayım diye düşünenler varsa şimdilik bu düşüncelerinden vazgeçseler iyi olur çünkü MSA hesabına giriş yapılmıyor.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Bu arada Windows Phone 8.1'e dönüp temiz kurulum yapayım diye düşünenler varsa şimdilik bu düşüncelerinden vazgeçseler iyi olur çünkü MSA hesabına giriş yapılmıyor.
geçen lumia 920 yi 8,1 döndürmek için gerekli programı bir şekilde kurdum ancak yazılım indirme kısmında aynı yapıyı indirdi 8.1 i indirmesi gerekirken anlamadım bıraktım bende

serinaga

serinaga

Üye

Çok şükür şimdilik iyi gidiyor, bence gerek 8.1'e dönmeye ...

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Sabah saat 07:00 de şarjdan çektim...
Şu an itibariyle % 67
Yoğun da kullanmıyorum, kullanmamazlıkta etmiyorum, normal bir kullanıma göre..

Bu arada OneNote'de yine türkçe karekter i harfi yazılmıyor..
Aynı anda İngilizce'ye çevirerek yazıp sonra tekrar Türkçe'ye geçerek şimdilik idare ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yapı 15031'in bu hafta gelecek, ama bugün değil.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı, serinaga ve suyunsesi
serinaga

serinaga

Üye
Bu yapıda parlaklık ayarı çalışmaya başlamış, yeni farkettim, önceden sadece otomatik düzgün çalışırdı, şimdi düşük-orta-yüksek ayarları da çalışıyor ...

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Bu yapıda parlaklık ayarı çalışmaya başlamış, yeni farkettim, önceden sadece otomatik düzgün çalışırdı, şimdi düşük-orta-yüksek ayarları da çalışıyor ...

Bende parlaklık çalışmıyor üstelik otomatiği de bozmuşlar. Otomatik yapınca pil tasarrufundaymış gibi karanlık gösteriyor.

• Beğen
Tepkiler: mami_61_29

Üst Alt