Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Büyük ihtimalle Cuma gününe kadar yeni yapı gelmeyecek

• Beğen
Tepkiler: Buğra

serinaga

serinaga

Üye
Bekliyoruz yine de ...

flutewoddy

flutewoddy

Üye
İnsider'a geçecektim 15007 numaralı yapıyı indirmeye başladı 2 saattir %67'de takıldı ve sürekli indirme yapıyor. Şuan 11 GB'yi geçti indirme boyutu, bunun bir çözümü var mı?

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
İnsider'a geçecektim 15007 numaralı yapıyı indirmeye başladı 2 saattir %67'de takıldı ve sürekli indirme yapıyor. Şuan 11 GB'yi geçti indirme boyutu, bunun bir çözümü var mı?
var sıfırlayacaksın release yi kuracaksın önce sonra fasta geçersen 15014 u görür. Ben boyle yaptım 2 hafta uğraştım buraya sordum kimseden ses çıkmadı kendi yontemimi geliştirdim :)

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy
flutewoddy

flutewoddy

Üye
var sıfırlayacaksın release yi kuracaksın önce sonra fasta geçersen 15014 u görür. Ben boyle yaptım 2 hafta uğraştım buraya sordum kimseden ses çıkmadı kendi yontemimi geliştirdim :)
Çok teşekkürler hemen deniyorum.

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Size tavsiyem hiç denemeyin edge de ve klavyede çok sorun var, bu hafta içi yeni yapı gelecek diye bekliyoruz .
Kararlı yapıda çok aşırı takılma, donma sorunu yaşamaya başladım saçma şekilde, birçok kez sıfırladım ama düzelmedi bu yüzden deneyeyim diyorum çok sıkıntı olursa tekrar dönüş yaparım.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kararlı yapıda çok aşırı takılma, donma sorunu yaşamaya başladım saçma şekilde, birçok kez sıfırladım ama düzelmedi bu yüzden deneyeyim diyorum çok sıkıntı olursa tekrar dönüş yaparım.
Siz bilirsiniz.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10 Mobile Insider Preview Yapı 15025 bugün gelebilir
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

n000k

n000k

Üye
Windows 10 Mobile Insider Preview Yapı 15025 bugün gelebilir

Hadi bakalım bekliyoruz [emoji106]

Tapatalk kullanarak iPhone 7 aracılığıyla gönderildi

gkhntlbs

Üye
bilgisayar içinde var galiba bu güncelleme?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu arada Yapı 15025 "Olağanüstü değişiklikler" getirmeyecek ancak özellikle Windows Update sayfasında dikkat çeken değişiklikler olacak. Güncelleme sayfasındaki "Gelişmiş Seçenekler" bölümünün kaldırıldığı belirtiliyor.
Ayrıca bu güncelleme ile "güncelleştirmenin yüklenmesini tamamlamak için telefonun yeniden başlatılması gerektiğini bildiren bildirimi etkinleştirmek veya devre dışı bırakma" yeteneğini de geliyor.
Son olarak, Windows Update ayarlarındaki diğer yeni alanlar, saat, dakika ve günü seçerek yeni güncellemelerin yüklenmesini planlama seçeneği içeriyor.
Diğer değişiklikler ise yine erişilebilirlik ayarları altında olacak. Microsoft, yapı 15025 ile ses menülerini de değiştirecek. Ses kontrollerine eklenen yeni özellikler, "Kontroller ve butonlar için içeriğe dayalı okuma miktarı" ve "Kontroller ve butonlar için içeriğe dayalı okuma sırası" altındaki yeni seçeneklerden oluşacak.
Microsoft'tan Dona Sarkar, az önce Twitter’da Yapı 15025'i işaret etti fakat 15025'de güncellemeyi kilitleyen bir hata olduğu ve bu hatanın 15027 sürümü ile giderildiği iddia ediliyor.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Buğra, Esendağlı ve n000k
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yapı 15025 yayınlandı

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy ve n000k
Sensation

Sensation