Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

sahanemir

sahanemir

Üye
dün ben güncelledim

Z1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

serinaga

serinaga

Üye
Evet bir şeyler gelmiş ama bir şeyler yanlış gitti daha sonra tekrar deneyeceğiz diyor ...

sahanemir

sahanemir

Üye

Yönetici tarafından düzenlendi:
sahanemir

sahanemir

Üye
teşekkürler hiç farketmemişim

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bugüne gelen giden yok sanırım.
Bu arada bugün edge ile yazmayı denedim yazamadım bile. Alternatif cc browser ile yazı paylaşabildim. Edge hakikaten büyük ızdırap olmuş.
Yeni yapı geldikçe emektar 1520 yi güncelleyip kurcalayayım bari. Şimdilik VIA A1 ile devam

Ayarlar menüsüne baktığımda ise uygulama sıfırlama bölümünü göremedim.
Hangi menünün altına gömmüşler bulamadım. Ayarlar menüsünde bayağı İngilizce olan yerler var. Yeni yapı gelse de biraz eğlensek.

erhanercan

erhanercan

Üye
rica ederim bu tür paylaşımlar yaparken imeiyi kapatmaya özen gösterelim ki şerefsizlerin eline geçmesin

• Beğen
Tepkiler: ddnet, Krnl386, Aybin.Kilic ve 2 diğerleri
Bay H

Bay H

Üye
Nawzil 15014 için hazır olun demiş bulunmakta, bakalım her iki platforma da aynı anda mı gelecek.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yapı 15014 yayınlandı.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin, Esendağlı ve erhanercan
symbianbelle

symbianbelle

Üye
Klavye sıkıntısı giderilmiştir inşaallah

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ooooo yeni yapı alırıım bir dal. Bugün raporluyum. Wi-Fi bulayım bir yerlerden güncelleyeyim emektarı

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Güncelleme şu anda iniyor %15 de, Umarım bir önceki yapıdaki günlük kullanımı kısıtlayan hatalar giderilmiştir.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kurdun mu dostum? Gözüne çarpan değişiklikler var mı?
Kurulum bitti yalnız, işte olmamdan dolayı inceleyemedim, görünürde 15007 den bir farkı yok gibi.Arka planda mutlaka fark vardır gerçi.
Maalesef ki bir önceki yapıdan görünürde bir fark yok, sözüm ona yenilik kilitlenmesi olacaktı.
Yeniliği ms değil ama ben yaptım siyah 32 gb xiaomi mi5 bugün geldi , ama aklım hep wp de maalesef

Son düzenleme:
flutewoddy

flutewoddy

Üye
Kurulum bitti yalnız, işte olmamdan dolayı inceleyemedim, görünürde 15007 den bir farkı yok gibi.Arka planda mutlaka fark vardır gerçi.
Maalesef ki bir önceki yapıdan görünürde bir fark yok, sözüm ona yenilik kilitlenmesi olacaktı.
Yeniliği ms değil ama ben yaptım siyah 32 gb xiaomi mi5 bugün geldi , ama aklım hep wp de maalesef
Bende Xiaomi mi5'e geçeceğim artık sıktı gerçekten bunlar

serinaga

serinaga

Üye
Maalesef Edge yazı yazmada klavye sorunu düzelmemiş ...
Bir şey soracağım, son zamanlarda şarja takınca telefonu kilitlenen var mı ? Kablosuz şarj ederim genelde, bir kaç defa kablolu şarj edeyim dedim kilitlendi telefon, soft reset ile kurtardım, acaba telefon kablolu şarjı mı unuttu :kop2:

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve Krnl386
symbianbelle

symbianbelle

Üye
Dün mesaj ile fark ettiğim bir yenilik; telefon numarası mesaj ile geldi aramak istedim hangisi ile açılsın diye sordu. Kişiler ve skype vardı seçenek

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Maalesef Edge yazı yazmada klavye sorunu düzelmemiş ...
Bir şey soracağım, son zamanlarda şarja takınca telefonu kilitlenen var mı ? Kablosuz şarj ederim genelde, bir kaç defa kablolu şarj edeyim dedim kilitlendi telefon, soft reset ile kurtardım, acaba telefon kablolu şarjı mı unuttu :kop2:
Bende 2 yapıdır var o sorun. USB kabloyu taktığım zaman kilitleniyor. Ses arttırma ve güç tuşu ile telefona reset atarak açabiliyorum.
Microsoft bir kaç yapıdır bayağı bozdu. PC de yok bende. Windows 8.1 Denime döneyim diyorum elim kolum bağlanıyor....

Üst Alt