Z1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kurdun mu dostum? Gözüne çarpan değişiklikler var mı?Güncelleme şu anda iniyor %15 de, Umarım bir önceki yapıdaki günlük kullanımı kısıtlayan hatalar giderilmiştir.
Kurulum bitti yalnız, işte olmamdan dolayı inceleyemedim, görünürde 15007 den bir farkı yok gibi.Arka planda mutlaka fark vardır gerçi.Kurdun mu dostum? Gözüne çarpan değişiklikler var mı?
Bende Xiaomi mi5'e geçeceğim artık sıktı gerçekten bunlarKurulum bitti yalnız, işte olmamdan dolayı inceleyemedim, görünürde 15007 den bir farkı yok gibi.Arka planda mutlaka fark vardır gerçi.
Maalesef ki bir önceki yapıdan görünürde bir fark yok, sözüm ona yenilik kilitlenmesi olacaktı.
Yeniliği ms değil ama ben yaptım siyah 32 gb xiaomi mi5 bugün geldi , ama aklım hep wp de maalesef
Geçersen de bence 1520 yi satma çekmecede beklet benim gibi.Bende Xiaomi mi5'e geçeceğim artık sıktı gerçekten bunlar
Bekleteceğim insan kopamıyor bu telefondanGeçersen de bence 1520 yi satma çekmecede beklet benim gibi.
Bende 2 yapıdır var o sorun. USB kabloyu taktığım zaman kilitleniyor. Ses arttırma ve güç tuşu ile telefona reset atarak açabiliyorum.Maalesef Edge yazı yazmada klavye sorunu düzelmemiş ...
Bir şey soracağım, son zamanlarda şarja takınca telefonu kilitlenen var mı ? Kablosuz şarj ederim genelde, bir kaç defa kablolu şarj edeyim dedim kilitlendi telefon, soft reset ile kurtardım, acaba telefon kablolu şarjı mı unuttu![]()