Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

remzi33

remzi33

Üye
önceki yapıda whatsapp vs bazı uygulamalar açılmıyordu. Bu yapıda benzer bir sorun var mı?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
İyi pazarlar arkadaşlar, benim 1520 de edgeden foruma yorum yazamıyorum ve atmalar başladı soft reset attım ama sorun devam ediyor ,ayrıca mtalk tan da maxicepe giremiyorum .

ademoz05

ademoz05

Üye
son guncelleme edge'in icine etmis. Ne bisey yaziliyor ne de aciliyor

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
arkdaşlar lumıa 930 a geçcem 5sden wp ile 2yıllık eskı geçmişim var ve w10 ilk çıktığı zamanlarda bıraktım mağaza olsun güncellemeler olsun destek olsun durumlar nedir wpnin destek kesılme gibi birşey varmı yoksa ıddalı bır ılerleme kaydettımı lutfen yardımcı olurmusnunuz app storeyi nekadar yakaladı gıbısınden :D

Aybars1979

Aybars1979

Üye
arkdaşlar lumıa 930 a geçcem 5sden wp ile 2yıllık eskı geçmişim var ve w10 ilk çıktığı zamanlarda bıraktım mağaza olsun güncellemeler olsun destek olsun durumlar nedir wpnin destek kesılme gibi birşey varmı yoksa ıddalı bır ılerleme kaydettımı lutfen yardımcı olurmusnunuz app storeyi nekadar yakaladı gıbısınden :D
valla o hangi uygulamaları kullandığına bakar ama apple store u yakalamak TR nin marsa üs kurması gibi bir durum şuan için. Ne 2 yıl öncesine göre pek bir ilerleme var mı açıkçası söylemesi zor gözle görülür pek bişi yok gibi.

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
valla o hangi uygulamaları kullandığına bakar ama apple store u yakalamak TR nin marsa üs kurması gibi bir durum şuan için. Ne 2 yıl öncesine göre pek bir ilerleme var mı açıkçası söylemesi zor gözle görülür pek bişi yok gibi.
bukadar kaliteli güzel tlefonların bu tür cins sorunlarla karsı karsıya kalması içler acısı

omerk88

omerk88

Üye
bu son güncellemeden sonra netten film izlerken yada indirme yaparken kısa bir süre sonra net kendini kapatıyor yada indirilen filmi iptal ediyor, ya bişey yapıp güncelleme yayınlıyorlar ama başka birşeyi bozuyorlar artık valla sıkılmaya başladım bu sistemden

• Beğen
Tepkiler: symbianbelle
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
bu son güncellemeden sonra netten film izlerken yada indirme yaparken kısa bir süre sonra net kendini kapatıyor yada indirilen filmi iptal ediyor, ya bişey yapıp güncelleme yayınlıyorlar ama başka birşeyi bozuyorlar artık valla sıkılmaya başladım bu sistemden
Alla alla !! Kullandığınız sürümün insider sürümleri olduğunu, bu tarz sorunların ortaya çıkacağını, gerekli tecrübe ve bilgiye sahip değilseniz kurmamanız gerektiğini kullanım sözleşmesinde yazdığını görmediyseniz size tavsiyem wdrt ile yazılımı yeniden yükleyip windows 10 mobile kararlı sürümde kalmanız yönünde olacaktır.
İlla insider sürümleri almaya devam edeceğim diyorsanız da bir zahmet geri bildirim merkezinden gerekli geri bildirim yapmanızı tavsiye ederim. Gelip burada sistemi eleştirmeyin lütfen...

• Beğen
Tepkiler: ddnet, suyunsesi, Rock Ve Roll ve 2 diğerleri
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Günaydın insider sürüm kullanmanın avantajları olduğu gibi dezavantajları da var, baktım canımı sıkan problemler var hemen kararlı yapıya geri döndüm , size de tavsiye ederim.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi, serinaga, Aybin.Kilic ve 1 kişi daha
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bende de yeni yapıda "VERİ KULLANIMI" menüsünü açtığım zaman İnternet Paketini tanımlama ve ayarlama görevi yapan SINIR KOY buttonu aktif olmuyor.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve omerk88
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
bu sorunu yaşayan var mı?
Eğer elinizin altında Wi-Fi bağlantınız varsa telefonu yedekleyip , sıfırlama yaparak temiz kurulum yapmanızı öneririm. Eski yapılardan kalan artık dosyalar bazen uyumsuzluk çıkartabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
serinaga

serinaga

Üye
Galiba bu akşam sıfırlayacağım, artık edge'den hiç yazı yazılmıyor. L1520 son yapıyı yükleyipte sıfırlayan var mı arkadaşlar ? Düzelme var mı ? Boş yere sıfırlamış olmayayım, değilse bekliycem ...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Galiba bu akşam sıfırlayacağım, artık edge'den hiç yazı yazılmıyor. L1520 son yapıyı yükleyipte sıfırlayan var mı arkadaşlar ? Düzelme var mı ? Boş yere sıfırlamış olmayayım, değilse bekliycem ...
Ben bunu hem de iki kere denedim sonuç daha fena, hatta onedeive ve haritalar gibi birçok sistem uygulamasıda sıfırlama ile birlikte siliniyor. Hiç tavsiye etmem direk vdrt ile sıfırlayıp kararlı surumde kaldım ben.

volumezoom

volumezoom

Üye

Merhaba, yeni yapıda arkaplanda bazı yenilikler var muhtmelen çünkü fabrika ayarlarına dönsenizde bazı şeyler düzelmiyor örneğin sizin sorduğunuz edge sorunu. Belki biraz sabredilse düzelebilir ancak ben okadar sabredemedim ve kararlı yapıya geçmek zorunda kaldım. Açıkcası insiderı çekici kılacak herhangi bir yenilik yok şuanda. Kararlı yapı gayet iyi çalışıyor geçmekte fayda var diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, maydinmaydin, dark_13 ve 1 kişi daha
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Merhaba, yeni yapıda arkaplanda bazı yenilikler var muhtmelen çünkü fabrika ayarlarına dönsenizde bazı şeyler düzelmiyor örneğin sizin sorduğunuz edge sorunu. Belki biraz sabredilse düzelebilir ancak ben okadar sabredemedim ve kararlı yapıya geçmek zorunda kaldım. Açıkcası insiderı çekici kılacak herhangi bir yenilik yok şuanda. Kararlı yapı gayet iyi çalışıyor geçmekte fayda var diye düşünüyorum.
Çok doğru diyorsunuz da her şey yolunda iken bile içimizden bir sesin arada bir yoklama yapıp "..Şu deneme sürümüyle ilgili Teknik Previev yapısını bir kontrol ed, ne var ne yok bak" diye fısıldaması yok mu?
İşte o fısıldama rahatımızı bozmaya yetiyor . : ) )

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, suyunsesi, serinaga ve 3 diğerleri
serinaga

serinaga

Üye
Ben bunu hem de iki kere denedim sonuç daha fena, hatta onedeive ve haritalar gibi birçok sistem uygulamasıda sıfırlama ile birlikte siliniyor. Hiç tavsiye etmem direk vdrt ile sıfırlayıp kararlı surumde kaldım ben.

3-5 takla ataraktan, yine ne yapıp ne edip bir çözüm yolu buldum doğrusu ve sıfırlamaktan vazgeçtim :) Edge halen düzgün çalışmasa da, App-It uygulaması yardımına yetişti. Çok kullandığım Web sayfalarını orada bir kısayol yaptım ve atmadan, klavye kilitlenmeden işimi görüyorum şimdilik, başka da sıkıntı yok zaten ...
Çok doğru diyorsunuz da her şey yolunda iken bile içimizden bir sesin arada bir yoklama yapıp "..Şu deneme sürümüyle ilgili Teknik Previev yapısını bir kontrol ed, ne var ne yok bak" diye fısıldaması yok mu?
İşte o fısıldama rahatımızı bozmaya yetiyor . : ) )

O fısıltı yüzünden ben kararlıya dönemiyorum bile :kop2:

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen, Aybin.Kilic ve Esendağlı
volumezoom

volumezoom

Üye
Insider hataları, eksikleri göze alınabilir ancak bazen acil durumlarda yarı yolda bırakması can sıkıcı olabiliyor. O yüzden şimdilik kararlı yapıda kalmak en iyisi.

iPad ile uygulamasından gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: erhanercan

gkhntlbs

Üye
arkadaşlar yeni bir güncelleme geldimii?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ortalıkta bir şey yok şimdilik

Üst Alt