Rock Ve Roll
Üye
bende de normalde wifi ile bağlanmıyordu bir süre dönüp duruyordu ama uyarı vermiyordu şimdi uyarı vermeye başlamış.bu sıkıntı bayadır var bende hiçbir şekilde bağlanmıyor
bende de normalde wifi ile bağlanmıyordu bir süre dönüp duruyordu ama uyarı vermiyordu şimdi uyarı vermeye başlamış.bu sıkıntı bayadır var bende hiçbir şekilde bağlanmıyor
Bekleriz yine, fazla uzaklaşma[emoji3]Geçici olarak wp macerama ara vermek zorunda kaldım.
Via A1 ile bir müddet yola devam edeceğim.. Gözüm burada olacak. Herkese sevgiler ve saygılarımı iletiyorum...
Buralarda olacağım. Bi bakayım lumia 950 xl ile para karşılığı takasa girmeye çalışacağım bu telefonuBekleriz yine, fazla uzaklaşma[emoji3]
Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

Ben kararlı yapıdayım bende böyle bir durum yok, sanırım siz insiderlere özel bir durum.[emoji3]Mağazada güncellenen uygulamaların hiçbirinin adı gözükmüyor. Neyi güncelliyor acaba gizli gizli![]()
Hücresel ve Wi-Fi sinyal zayıf olduğu zamanlar benimde başıma geliyordu. Mağazadan çıkış yapıp sinyal iyi olduğu zaman tekrar girince isimleri geliyordu.Mağazada güncellenen uygulamaların hiçbirinin adı gözükmüyor. Neyi güncelliyor acaba gizli gizli![]()
dediğin gibi yaptım uzun sürdü gerçekten .Windows device recovery Toolsu win7/8/10 pcnize kurun ve usb kabloyu telefona takın. Windows 8.1 Denim kuracak telefonunuza (yada model yeni ise wm10). Denimden geleceksen bayağı işin var.![]()
teşekkürler
. Ne yapmam gerek ?Microsoft eski cihazlara güncelleme vermiyor artıkArkadaşlar uzun süredir takip edemiyorum, İphone geçiş yaptığım için. Emekli L925 halen duruyor. Kenarda hazırda dursun diye temiz bir kurulum yaptım win8.1 dönüş yaptım. Gerekli güncellemeleri yaptım, sıfırladım. W10 geçiş yapamadım.Windows insider kurdum, Fast seçtim bize verilen güncellemeyi bulmadı. Ne yapmam gerek ?
Aslında son yapı bayağı sorunlu idi. Onun yerine wm10 kararlı yapıya geçebilirsiniz. En azından az hata ile devam edersiniz. Ve yeni yapı geldiği zamanda bir kaç gün sonra duruma ve yorumlara göre kurarsınWindows Mobile 10 'a ait son yapıdaki(14977) bazı uygulamaların çalışmaması(WhatsApp, Telegram Messenger vb.) nedeniyle 8.1 Update 2'ye döndüm. Bir kaç gündür sorunsuz devam ediyorum. Ta ki yeni yapı gelene kadar beklemeye devam.
Eyvallah sağol.Aslında son yapı bayağı sorunlu idi. Onun yerine wm10 kararlı yapıya geçebilirsiniz. En azından az hata ile devam edersiniz. Ve yeni yapı geldiği zamanda bir kaç gün sonra duruma ve yorumlara göre kurarsın
Kararlı yapıda ben sorun yaşamıyorum, sadece e posta eşitlemesinde sorun vardı onu da hallettim.Eyvallah sağol.
Ben de biraz önce birine NASIL DİYE sormak istiyordum.
Aklımdakine cevap vermiş oldunuz.
Peki WhatsApp nasıl ? onda çok sorun oluyordu.
Bazen güncellemelerin adları bendede görünmüyor iptal edip 3-5 saat sonra bakınca uygulama isimleri çıkıyor. Mesajı attığınız günde ise ben o gün office uygulamaları, instigram başta olmak üzere 2-3 uygulama daha güncellemişim.Mağazada güncellenen uygulamaların hiçbirinin adı gözükmüyor. Neyi güncelliyor acaba gizli gizli![]()
Slm kardeşim bende L820 redstone yapısı kullanıyorum youtube ye en az 1 haftadır giremiyorum,google a da bu günden beri giremiyorum sorun ne acabamerhabalar sizde de google sunucuları ile sorun var mı 930 be son sürümü kullanıyorum youtub başta olmak üzere google ilgili birşey kullanamıyorum sizde de.boyle durum var mı..
Slm kardeşim bende L820 redstone yapısı kullanıyorum youtube ye en az 1 haftadır giremiyorum,google a da bu günden beri giremiyorum sorun ne acaba
mTalk'tan gönderildi