suyunsesi
Üye
Hocam betasını deneyin. Ben uzundur WhatsApp betadayım.Arkadaşlar kimse bişey bilmiyor mu bu konuda?
Mobil cihaz ile gönderildi.
Hocam betasını deneyin. Ben uzundur WhatsApp betadayım.Arkadaşlar kimse bişey bilmiyor mu bu konuda?
hocam betasını indirebileceğim bir link verebilir misiniz? baya araştırdım bulamadım?Hocam betasını deneyin. Ben uzundur WhatsApp betadayım.
Mobil cihaz ile gönderildi.
mağazada açıkmış yeni fark ettim. bi deneyeym bakalımhocam betasını indirebileceğim bir link verebilir misiniz? baya araştırdım bulamadım?
Cihazı sıfırladım zaten hocam. Ancak yedekten geri yükleme yaptım.
Uygulamanın cihazda depoladığı dosyaları silmenin bir yolu var mı?
Cihaz L950XL. Yazılım: Insider Fast Ring son yapı. Onedrive'dan Whatsapp yedeğini nasıl silebilirim?Herşeyden evvel telefonunuz nedir ve hangi yapıyı kullanıyorsunuz ? 8.1mi yoksa wm10 mu ?
Birde whatsaptan yedekleme açıksa onedriveden silin o yedekleri. Birde uygulamayı yüklerken mağazadan direkt yukleyin. Kitaplığımızdan değil.
Send from MTALK on Microsoft Lumia 640 XL
One drive web sitesine giriniz Apps Klasörü içinde whatsapp 'ı göreceksiniz silmeniz yeterli olacaktır.Cihaz L950XL. Yazılım: Insider Fast Ring son yapı. Onedrive'dan Whatsapp yedeğini nasıl silebilirim?
Hocam PM attım.One drive web sitesine giriniz Apps Klasörü içinde whatsapp 'ı göreceksiniz silmeniz yeterli olacaktır.
Cihaz L950XL. Yazılım: Insider Fast Ring son yapı. Onedrive'dan Whatsapp yedeğini nasıl silebilirim?
WhatsApp'ın beta sürümünü yüklemeyi denediniz mi?Arkadaşlar kimse bişey bilmiyor mu bu konuda?

onedrive da yedek yok hocam. Ayrıca cihazı (L950XL) aldığım günden insider fast yapısı kullanıyorum. Haziran ayından beri. Hiç böyle birşeyle karşılaşmadım.Onedriveye girersen orada uygulamalar klasörü olacak. Eğer whatsaptan açmışsan yedeklemeyi orada olacaktır.
Abi insiderler kendine guvenen poweruser kullanıcıları için. Mutlaka hata çıkacağını, bir şekilde sorun olabileceğini kabul ediyorsunuz aslında böylelikle. . Ben kararlı surume geçmenizi, en azından slow takılmanızı tavsiye ederim. Kullanmadım insider hiç ama şundan eminim ki uygulamalarda 1 hata varsa insider yapılarında başlı başına 2, 3,4 hata çıkıyor.
Ben kararlıdayım, telefon 640xl, whatsapp beta en istikrarlı temel programım instagramla beraber.. Bi face sorunum var oda benim telin ramı yüzünden [emoji3]
Siteye bile girmeye gerek yok. Telefon onedrive uygulamasından da çıkıyor Whatsaap yedekler.
Send from MTALK on Microsoft Lumia 640 XL
WhatsApp de herkesi ilgilendiren bir sorun yok gibi...Arkadaşlar Whatsapp son bir gündür bende açılmıyor. Defalarca kaldırıp yeniden yükledim, olmadı. En son bugün cihazı sıfırladım, ilk iş whatsapp ı yükledim yine olmadı, açılmıyor. WhatsApp'la ilgili konuda bu durumu yazmıştım ancak pek bakan olmuyor galiba o konuya. O yüzden burdan sorayım dedim.
Tüm herşeyi sıfırladım düzelmedi. Operatörle ilgili nasıl bir sorun olabilir ki?WhatsApp de herkesi ilgilendiren bir sorun yok gibi...
Ancak bazı modeller nedense etkileniyor...
Örneğin evde iki WP var.
640 XL de whatsapp de sorun yok..
L 535'te sorun var, hiç açılmıyor, sürekli "yükleniyor" yazısı çıkıyor..
Sorun sistemde diye düşünerek telefonu sıfırladım, yine de fark etmedi..
Beta versiyonunu yükledim yine olmadı..
Acaba diyorum, bazı modeller mi etkileniyor, yoksa operatör den mi kaynaklanıyor.
Bir çok şeyi yan yana getirerek degerlendiriyorum. Şimdilik ben de çare bulamadım.Tüm herşeyi sıfırladım düzelmedi. Operatörle ilgili nasıl bir sorun olabilir ki?
hocam operator Türkcell. Dun evde wifiye bağlıydım yine açılmıyordu. Cihazda bir ayar değişikliği vs hiç bişy yapmadan ortaya çıktı bu sorun. Tahminim whatsapp güncellendi arkaplanda ondam sonra oldu. Çünkü aon guncellemeyi elle yapmamıştım whatsapp ınBir çok şeyi yan yana getirerek degerlendiriyorum. Şimdilik ben de çare bulamadım.
Bağlantı sorunu ("Yükleniyor") yaşayanların ortak sorunu hangisi onu bulmaya çalışıyorum.
Sizin operatörünüz hangisi ?
Acaba internet bağlantısı ayarlarıyla ilgili düzeltme mi gerekiyor ?
Örneğin başka bir WP bağlantı ayarlarıyla karşılaştırmak mı gerekiyor ?
O zaman bu güncelleme bazı telefonlarda sorun oluşturdu diyebiliriz.hocam operator Türkcell. Dun evde wifiye bağlıydım yine açılmıyordu. Cihazda bir ayar değişikliği vs hiç bişy yapmadan ortaya çıktı bu sorun. Tahminim whatsapp güncellendi arkaplanda ondam sonra oldu. Çünkü aon guncellemeyi elle yapmamıştım whatsapp ın
ayrıca cihaz portalında uygulama açık olarak gorunuyor
öyle görünüyor. Ama WhatsApp üzerinden önemli görüşmeler gerçekleştiren biri olarak burdan MS ve WhatsApp ı saygıyla anıyorum.O zaman bu güncelleme bazı telefonlarda sorun oluşturdu diyebiliriz.
Ve yeni bir güncelleme gelene kadar bekleyeceğiz.