afwerker
Üye
hiç gerek yoktu aliexpress e mediamarkt varsa oradan alabilirsiniz 15tl Ben bundan aldım gayet memnunumBende çalışıyor sorunsuz. Bilmiyorum. Ben aliexpressten 2-3 dolara almıştım.
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
tlye
hiç gerek yoktu aliexpress e mediamarkt varsa oradan alabilirsiniz 15tl Ben bundan aldım gayet memnunumBende çalışıyor sorunsuz. Bilmiyorum. Ben aliexpressten 2-3 dolara almıştım.
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
2 gün önce bahsetmiştim çok güzel bir uygulama sanırım bu uygulamayı geliştirmeye devam ederler.Bu da buralarda bulunsun
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bir çok yer İngilizce yine, ben tekrardan kararlı yapıya geri döndüm.Son yapı ne durumda yükleyenlerde acaba ?
ingilizce dışında kutucuklarda kasma takılma donma vb mevcutmu hocam yani kararlı sürümden iyi mi stabilite bakımından.Bir çok yer İngilizce yine, ben tekrardan kararlı yapıya geri döndüm.
Kutucuklarda bahsettiğin olaylara yada donmalara rastlamadım ama e posta bildirimleri kutucukta gözükmüyordu bende ve de şimdi hatırlayamadığım bir kaç sorun yüzünden tekrardan kararlı sürüme dönmek zorunda kaldım,neticede insider sürümleri sorunlar çıkması doğal gerçi.ingilizce dışında kutucuklarda kasma takılma donma vb mevcutmu hocam yani kararlı sürümden iyi mi stabilite bakımından.
pil tasarrufunu açıp müzik çaları açıp kilitler misiniz lütfen? Tepkimesini merak ettim. Müzik çaları kapatıyorsa şayet halen olmamış derim.![]()
Kararlı yapıda sıkıntı yok sabah saat 07.00 de %100........ şuan % 65 gayet iyi benceL1520'ye batarya dayanmaz oldu, son 2-3 yapıdır, akşamı zor çıkarır oldu ...

Kararlı yapıda sıkıntı yok sabah saat 07.00 de %100........ şuan % 65 gayet iyi bence![]()
Bu yapıda batarya durumu bir öncekilerden iki yapıdan da iyi..Batarya durumu nasıl arkadaşlar ..? Memnun musunuz bu yapıda ..? Özellikle 640 XL kullanan varsa ...
Yapı 14393.447 yayınlandı.
Kararlı yapıdayım gelen giden yok, acaba realese p.demi yayınlandı.Yapı 14393.447 yayınlandı.