Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

afwerker

afwerker

Üye
Bende çalışıyor sorunsuz. Bilmiyorum. Ben aliexpressten 2-3 dolara almıştım.

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
hiç gerek yoktu aliexpress e mediamarkt varsa oradan alabilirsiniz 15tl Ben bundan aldım gayet memnunum
tlye

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu da buralarda bulunsun

mp2934

mp2934

Üye
bu wifi ile wifi legacy arasında ne fark var neden ikiside var

serinaga

serinaga

Üye
Son yapı ne durumda yükleyenlerde acaba ?

gardi

gardi

Üye
Bir çok yer İngilizce yine, ben tekrardan kararlı yapıya geri döndüm.
ingilizce dışında kutucuklarda kasma takılma donma vb mevcutmu hocam yani kararlı sürümden iyi mi stabilite bakımından.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
ingilizce dışında kutucuklarda kasma takılma donma vb mevcutmu hocam yani kararlı sürümden iyi mi stabilite bakımından.
Kutucuklarda bahsettiğin olaylara yada donmalara rastlamadım ama e posta bildirimleri kutucukta gözükmüyordu bende ve de şimdi hatırlayamadığım bir kaç sorun yüzünden tekrardan kararlı sürüme dönmek zorunda kaldım,neticede insider sürümleri sorunlar çıkması doğal gerçi.

• Beğen
Tepkiler: gardi
Murat.Demir

Murat.Demir

Üye
pil tasarrufunu açıp müzik çaları açıp kilitler misiniz lütfen? Tepkimesini merak ettim. Müzik çaları kapatıyorsa şayet halen olmamış derim. :):):)

denemediysen geç cevap olucak ama 14959 da şöyle bir düzeltme maddesi mevcut
  • Pil tasarrufu devreye girdiğinde Grove Müzik gibi arka planda medya oynatan uygulamaların kapanmasına neden olan bir hata giderildi

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Rehber kaydı için tanıtılan e-posta'daki KİŞİLER alanına cep telefonundaki kişi fotoğrafları yansımıyordu.
Belki de son yapıda yenilik yapılmış ve şu anda bilgisayardan tanıtımlı e-postaya giriş yapıldığında fotoğraf kaydı yapılmış olan kişilerin fotoğrafları artık görülüyor.
Bu geçmiş dönemlerde önemli bir sorundu, günlerce uğraşılarak kayda geçmiş fotoğraf kayıtları bir anda uçuveriyordu.

Krnl386

Krnl386

Üye
Batarya durumu nasıl arkadaşlar ..? Memnun musunuz bu yapıda ..? Özellikle 640 XL kullanan varsa ...

serinaga

serinaga

Üye
L1520'ye batarya dayanmaz oldu, son 2-3 yapıdır, akşamı zor çıkarır oldu ...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Batarya durumu nasıl arkadaşlar ..? Memnun musunuz bu yapıda ..? Özellikle 640 XL kullanan varsa ...
Bu yapıda batarya durumu bir öncekilerden iki yapıdan da iyi..
Ancak, 2-3 yapı önce daha iyiydi..
Şimdi 24 saat gidiyor, eskiden en az 2 gün gidiyordu.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yapı 14393.447 yayınlandı.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Yapı 14393.447 yayınlandı.
Kararlı yapıdayım gelen giden yok, acaba realese p.demi yayınlandı.
Sanırım PC için yayınlandı
Sanırım herkes Amerika da ki seçimlere odaklanmış, burası o yüzden çok sessiz demek ki:)

• Beğen
Tepkiler: dark_13 ve mp2934
erhanercan

erhanercan

Üye
evet dostum pcye yayınlandı cepte henüz bir şey yok @Esendağlı

braayn

braayn

Üye
Microsoft adam gibi sistem çıkarttığı gün SpaceX firması Mars'da ilk kolonisini kurmuş olur herhalde :)

Üst Alt