Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Aybars1979

Aybars1979

Üye
ben mi yeni fark ettim bilmiyorum ama bugün baya uygulamaya güncelleme geldi. outlook gelen mailleri bildirim ekranından silebiliyoruz artık. :yuru

• Beğen
Tepkiler: n000k

gkhntlbs

Üye
yeni güncellemenin boyutu nedir bilen varmı?1 saat oldu % 12 daha büyük bir güncelleme sanırım?

sahanemir

sahanemir

Üye

bu güncellemeden bahsediyoruz sanırım bakalım değişiklik var, mı.

ZUK Z1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aybars1979

Aybars1979

Üye
eskiden güncelleme geldimi bırkın mesajlarcı sayfaları takip edemiyordum. şimdi yarım saatte bir mesaj ya geliyor ya gelmiyor.:icelim:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ben mi yeni fark ettim bilmiyorum ama bugün baya uygulamaya güncelleme geldi. outlook gelen mailleri bildirim ekranından silebiliyoruz artık. :yuru
Outlook uygulaması bildirim merkezi hızlı eylemler özelliği bir önceki yapıda gelmişti.

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Ben cihaz görmüyor güncellemeyi. Fast seçili cihazı kapatıp açtım ama yine görmüyor. 14955 yüklü

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
bu arada kilit ekranına geçince müziğin kapatılması sorunu giderilmiş.
pil tasarrufunu açıp müzik çaları açıp kilitler misiniz lütfen? Tepkimesini merak ettim. Müzik çaları kapatıyorsa şayet halen olmamış derim. :):):)
Ben cihaz görmüyor güncellemeyi. Fast seçili cihazı kapatıp açtım ama yine görmüyor. 14955 yüklü
insider ayarlardan slow yap güncelleme kontrolü yap. Bulamayacak haliyle. Tekrar fast seç insiderden. Güncelleme kontrolü yap. Büyük ihtimal bulacak.
Gene bulmazsa telefonu uçak moduna al. Ayarlara gir saat tarihi seç . Otomatik ayarlamaları kapat Şöyle bir hafta ileri at tarihi. Telefonu kapat aç. İnsider fastken güncelleme kontrolü yap. Eninde sonunda bulacaksın güncellemeyi. (Bu yöntemle ancak bende yükleyebilmiştim) Forumda paylaşılmıştı böyle bir yöntem

omerk88

omerk88

Üye
yine bir çok yer İngilizce sağol ms

Aybars1979

Aybars1979

Üye
yeri burası değil. belki tanıtılmıştır ama CAS preview adlı bir uygulama gördüm yen Microsoft research ün yayınladığı kilit ve başlangıç ekran resimlerini otomatik sanat eseri resimleri ile belirleyeceğiniz aralıklar ile güncelliyor.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
mesutcinik

mesutcinik

Üye
Bildiğim kadarıyla otg için gerekli olan bir donanım 950/xl harici cihazlarda yok. Önceden biri söylemişti sanki.

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
Ben bir dönüştürücü satın aldım mikro usb/type c onunla flash belleği 950 xl'a bağlamak istiyorum ama bir tepki alamıyorum nedendir acaba? Dönüştürücüyü denedim şarj alet ile çalışmasında bir problem yok.

afwerker

afwerker

Üye
Ben bir dönüştürücü satın aldım mikro usb/type c onunla flash belleği 950 xl'a bağlamak istiyorum ama bir tepki alamıyorum nedendir acaba? Dönüştürücüyü denedim şarj alet ile çalışmasında bir problem yok.
aldıgın dönüştürücüde sıkıntı vardır bendede aynı şekilde otg dönüştürücü var sorunsuz çalışıyor

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Ama şarj aletiyle denedim sıkıntı olmadı usb takınca tepki vermiyor

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
@mesutcinik
Başka bir otg ile dene.
Ya da aldığın yere giderek orada dene(imkanı var ise), hatalı bir durum var ise en azından iade etmiş olursun.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
windows elçilerini arıyor :ehe :ehe
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

furyzer0

furyzer0

Üye
Bende çalışıyor sorunsuz. Bilmiyorum. Ben aliexpressten 2-3 dolara almıştım.

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

Üst Alt