Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
otg için donanım yok demesinler çok pis söverim. Kıçı kırık N8 bile o desteği veriyorken amiral tabir edilen 1520/930 gibi cihazlarda yok diyemezler.
Gerçi ben halen multi windows bekliyorum. 1520 gibi büyük ekranlı telefonda çift pencere olmamasını kabul edemiyorum. Bir yandan siteye girerken bi pencerede film izlemek başka işler yapamamak sinir bozucu

• Beğen
Tepkiler: zaakaan

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Bir kaç gün önce telefonu sıfırladım. Sinir bozucu kısım olan uygulamaları ve oyunları tekrar kurmaya başladım ama o ne mağazada çoğu uygulama buhar olmuş. Microsoft amca temizlik yapmış!!!

serinaga

serinaga

Üye
Bir kaç gün önce telefonu sıfırladım. Sinir bozucu kısım olan uygulamaları ve oyunları tekrar kurmaya başladım ama o ne mağazada çoğu uygulama buhar olmuş. Microsoft amca temizlik yapmış!!!

Aynen, geçen hafta bende sıfırladım, severek kullandığım çoğu uygulama maalesef yüklenmiyor artık, hatta para ile satın aldığım bir uygulama da çöp olmuş. Bir yandan düşünüyorum da demek ki bu uygulamalar güncelleme almadığından sistemi kasıyormuş diyorum, diğer yandan gitti güzelim uygulama diye kahroluyorum, başlıyorum muadilini aramaya ...

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Aybars1979

Aybars1979

Üye
Aynen, geçen hafta bende sıfırladım, severek kullandığım çoğu uygulama maalesef yüklenmiyor artık, hatta para ile satın aldığım bir uygulama da çöp olmuş. Bir yandan düşünüyorum da demek ki bu uygulamalar güncelleme almadığından sistemi kasıyormuş diyorum, diğer yandan gitti güzelim uygulama diye kahroluyorum, başlıyorum muadilini aramaya ...
Hangi uygulamalar kayıp???

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Microsoft, 100 bin civarında uygulamayı mağazadan kaldırmış diye bir söylenti var ama ne kadar doğru bilrmiyorum :bilmem:

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Microsoft, 100 bin civarında uygulamayı mağazadan kaldırmış diye bir söylenti var ama ne kadar doğru bilrmiyorum :bilmem:
Kaldırılan uygulamalar, hiç bir işe yaramayan ya da uyumsuz olan, ya da geliştiricinin yapılan uyarılara rağmen gerekli değişiklikleri yapmadığı uygulamalardır.
Benim de iki uygulamam vardı(deneme amaçlı ve yayında olmayan) bana uyarı geldi, şu tarihe kadar ilgilen yoksa yayından kaldıracağım diye..

• Beğen
Tepkiler: ddnet
mesutcinik

mesutcinik

Üye
Kaldırılan uygulamalar, hiç bir işe yaramayan ya da uyumsuz olan, ya da geliştiricinin yapılan uyarılara rağmen gerekli değişiklikleri yapmadığı uygulamalardır.
Benim de iki uygulamam vardı(deneme amaçlı ve yayında olmayan) bana uyarı geldi, şu tarihe kadar ilgilen yoksa yayından kaldıracağım diye..
O uyarılar yaş sınırı ayarlamasıyla ilgiliydi yapmazsanız kaldıracağız diye e posta atıp duruyorlardı :)

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Son yapıda durum nasıl geçilir mi kararlı sürüm çıldırttı beni

• Beğen
Tepkiler: gardi
Aybars1979

Aybars1979

Üye
Son yapıda durum nasıl geçilir mi kararlı sürüm çıldırttı beni
başta mesaj uygulamasında sıkıntı vardı bende ama çok kullanılan bir uygulama değil malum whatsapp falan var. bugün birkaç mesaj attım sıkıntı yoktu.

flutewoddy

flutewoddy

Üye
başta mesaj uygulamasında sıkıntı vardı bende ama çok kullanılan bir uygulama değil malum whatsapp falan var. bugün birkaç mesaj attım sıkıntı yoktu.
Mesaj uygulaması kararlı yapıda bozuldu aynı kişiden onlarca var kişiler uygulaması da bozuldu bugün çıldırmaya başladım iyice

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Bu Paint 3D çok eğlenceli olacak ama kalem destekli cihazlarda çok daha güzel olurdu
Preview sürümünü önce iOS ve Android için verirlerse bayağı gülerim :ehe

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Bilgisayarım olmadığı için takip etmiyorum şimdi gördüm pc için varmış preview sürümü.
daha telefona yada pc ye düşmemiş yada reklamı yapılmamış pek çok güzel ve işe yarar uygulama var aslında. diğer platformlarda olupta bizde olmadığını düşündüğümüz ve hatta diğer platformlardakinden daha iyi olupta reklamı yapılmadığı için bilinmeyen uygulamalarda var. örneğin daha telefona düşmemiş olan blink clipset bence çok güzel bir uygulama.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yapı 14959 yayınlandı.

• Beğen
Tepkiler: Faruk Aytekin, serinaga, Rock Ve Roll ve 6 diğerleri
Murat Alper

Murat Alper

Üye
lumia sevdalısı @Sensation mod'umuz dönmüş :D

• Beğen
Tepkiler: Sensation
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yeni Unified Update Platform ile guncellemelerde artık sadece değişiklik yapılan dosyalar indirilecek. Bu da tüm yapı dosyası yerine sadece değişiklik yapılan dosyaların indirilmesi sayesinde hem daha az veri indirme hem de daha hızlı güncelleme yüklemeyi beraberinde getirecek.

• Beğen
Tepkiler: serinaga, dücane, flutewoddy ve 5 diğerleri
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu arada kilit ekranına geçince müziğin kapatılması sorunu giderilmiş.

Üst Alt