Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Microsoft diğer platformlarda olmayan şeylerin peşinde,aslında doğru yolda ama eksikleri tamamlayıp yenilerin peşine düşmüş olsa bence daha güzel olacak. Ben şahsen milletin içinde telefonumu çıkarmaya çekiniyorum. Lumia deyince at çöpe gitsin diyenler var ben hala bir umut bekliyor ve savunuyorum, umarım bir gün bu telefonu alay edenlerin gözüne gözüne sokarım bakında gözünüz telefon görsün diye.
bu telefonun nesi ile alay ediyorlar ki? bugün düğünde benim oluğum masada 5 tane lumia vardı. herkes çatır çatır kullandı telefonu kimsede en ufak bir sorun yaşamadı ki tamamı ön izleme sürümünde çalışıyor.

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
bu telefonun nesi ile alay ediyorlar ki? bugün düğünde benim oluğum masada 5 tane lumia vardı. herkes çatır çatır kullandı telefonu kimsede en ufak bir sorun yaşamadı ki tamamı ön izleme sürümünde çalışıyor.
mağazası ve otg

volumezoom

volumezoom

Üye
mağazası ve otg
Mağaza konusunda söylenecek söz yok gerçekten, popüler olan ve olmayan bir çok uygulama ne yazıkki yok ancak Lumia telefonların özellikle üst serilerin ayrı bir havası var. Şuan Lumia 930 kullanıyorum alalı 2 yıl olmak üzere ama hala birisi gördüğünde merak edip soruyor, kamera konusunda hala çok iyi seviyede. Lumia 930 un çıkış tarihi 2014 yılı nisan yanlış hatırlamıyorsam ama yeni çıkan amiral gemileri bu cihazdan daha iyi fotoğraf çekmiyor bence. Açıkçası benim için popüler uygulamalar çokda önemli değil çoğunu kullanmıyorum zaten bana yeteni bu platformda var ve sistemi seviyorum hatta bir süredir de 8.1 e geçtim sorunsuz bir sistemin keyfini çıkarıyorum. Ancak bu durum güncel kalmak isteyen bir çok kişi için uygun değil ne yazıkki. Elimizde çok iyi donanıma sahip cihazlar var belki ama gerekli uygulamalar olmayınca insanın canı sıkılması doğal. Benim güncel kalmak isteyen arkadaşlara önerim bütçeniz el veriyorsa ios yada androide geçiş yapın çünkü öyle görünüyor ki Microsoft'un yakın dönem planlarında mobil taraf için pek bir yenilik olmayacak gibi yada bireysel kullanıcılardan ziyade hedef kitlesinin iş dünyası olduğunu kendileride söyledi yani işin özeti mağazanın gelişmesi çok zaman alır bu gidişle, üniversal uygulamalar ilk tanıtıldığında bende çok umutlandım ancak zamana ihtiyacı olduğu kesin.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
ben de aksini yazmadım zaten sadece milletin tepkisini anlatmak istedim. Bende memnunum telefonumdan ve banada yetiyor ama daha da güzel olabilirdi. Neyse bu böyle devam eder

furyzer0

furyzer0

Üye
Şahsen bildirim merkezini sevmedim. Sade kalmasından yanayım.

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

furyzer0

furyzer0

Üye
Oyle degil uygulama kisayollari parlaklik cubugu ses cubugu gibi en azindan opsiyonel olmali.
Opsiyonel olursa iyi olur çünkü bildirim çubuğunu kaydırınca 50 tane bar görmek istemiyorum. Parlaklık kısayolundaki ayarlama çok daha hızlı bence.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
sahanemir

sahanemir

Üye
ben de 930 kullanan birisiyim diafondan sesim gitmiyor o kadar sorunum var. fakat iş kameraya geldi mi bence harika ki anlamayan da değilim bir de otg gelse bana yeterli gelir sistem kullanımımı kolaylaştıracak yazılımlar bana yeterli geliyor mağaza,dakiler de dahil... ben memnunum açıkçası dediğim gibi otg bana yeter tek isteğim o...

ZUK Z1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

furyzer0

furyzer0

Üye
ben de 930 kullanan birisiyim diafondan sesim gitmiyor o kadar sorunum var. fakat iş kameraya geldi mi bence harika ki anlamayan da değilim bir de otg gelse bana yeterli gelir sistem kullanımımı kolaylaştıracak yazılımlar bana yeterli geliyor mağaza,dakiler de dahil... ben memnunum açıkçası dediğim gibi otg bana yeter tek isteğim o...

Bildiğim kadarıyla otg için gerekli olan bir donanım 950/xl harici cihazlarda yok. Önceden biri söylemişti sanki.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Bildiğim kadarıyla otg için gerekli olan bir donanım 950/xl harici cihazlarda yok. Önceden biri söylemişti sanki.

ne işe yarıyor bu otg?

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
nokia c6 da bile olan özellik bizim telefonlarda olmaz olurmu. Donanımsal değil yazılımsal bir sıkıntı.

sahanemir

sahanemir

Üye
usb den alış veriş diyelim... kısaca. [emoji4]

sahanemir

sahanemir

Üye
fare, klavye, gibi vs vs.

4MaGuS

4MaGuS

Üye

aynı telefonlar android olsa bu sistem donanımlarda otg desteği veriliyor aslında, otg desteği olmayan telefonlar için bir marka usb çıkarmıştı magazada kendi uygulamasıda vardı onunla bağlanabiliyordu ama gerçekten bağlanıyormu emin değilim satışa falan çıkmıştı cihaz normalde, şuan hangi marka olduğunu hatırlıyamadım, kısaca 920 bile bu donanım için yeterli

furyzer0

furyzer0

Üye
50 serisinde var ama.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu Paint 3D çok eğlenceli olacak ama kalem destekli cihazlarda çok daha güzel olurdu

Esendağlı

Esendağlı

Üye

Otg için o zaman 150-200 tl ye ikinci el N8 alsam yeterli olacak ama 2000 tl lik 1520 bu işi yapamayacak maalesef,harikasın ms.

Üst Alt