Kararlıdan faste geçmeye değecek bir şey var mı şuan Lumia 640 XL için.
bimcell 6gb kullanıyorum
))) yoksa indirirdim Hiç sanmıyorum, ben 1520 ile kararlıdan faşta geçtim keşke geçmeseydim, gerçi günlük kullanımı kısıtlayıcı bir şey yok ama hala bazı yerler İngilizce.Kararlıdan faste geçmeye değecek bir şey var mı şuan Lumia 640 XL için.
yükleyebilmek için build 14800 veya üstü gerekiyormuş.Bu da burada dursun lazım olur belki bir gün
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

mobile için yok mu bundan?Bu da burada dursun lazım olur belki bir gün
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gelmeyecek muhtemelen. Mobilde pek kullanışlı olmaz zaten.mobile için yok mu bundan?
Bildiğim kadarıyla en son fast yapısında açık uygulamaları tek seferde kapatabiliyorduk.Hani bir laf vardır midyat a pirince giderken evde ki bulgurdan olmak,MS elimizde olanları bir bir almasında,radyomuz gitti ,here maps gitti citylens gitti gitti hep gitti peki ne geldi hep cek cak lar .tamam sistemi seviyoruz ama birazda mobil kullanıcı odaklı bir şeyler yap.nerde OTG,nerde tak seferde tüm açık uygulamaları kapatma,nerde konuşma esnasında ses kaydı...vs.vs.
Şuan fast yapıdayım ama öyle bir seçenek yok maalesef.Bildiğim kadarıyla en son fast yapısında açık uygulamaları tek seferde kapatabiliyorduk.
Ben kararlı surumde olduğum için bakamıyorum ama rica etsem şu yoruma bakar misin?Şuan fast yapıdayım ama öyle bir seçenek yok maalesef.
Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi
İşte bu çok güzel haberWindows 10 Creators Update güncellemesi ile gelecek olan eylem merkezi.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Muhtemelen aynısı Windows 10 Mobile için de gelecektir.
Ayrıca Microsoft, Windows Store uygulama mağazasında "kişiselleştirme " adlı yeni bir kategori oluşturmuş. Burada Windows 10 Creators Update için tema uygulamaları olacakmış.
Farklı bir nokta daha; Sistem rengini seçerken bildiğiniz üzere 21 adet renk arasından seçim yapıyoruz. Windows 10 Creators Update ile birlikte renkleri kişiselleştirme de gelecek. Yani renk tonunu istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.
Fakat tabi bunlar Windows 10 pc için geçerli. Windows 10 Mobile'a da gelir muhtemelen.
Tamam işte bunlarda geldikten sonra Windows 10 mobile coşar artık.Windows 10 Creators Update güncellemesi ile gelecek olan eylem merkezi.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Muhtemelen aynısı Windows 10 Mobile için de gelecektir.
Ayrıca Microsoft, Windows Store uygulama mağazasında "kişiselleştirme " adlı yeni bir kategori oluşturmuş. Burada Windows 10 Creators Update için tema uygulamaları olacakmış.
Farklı bir nokta daha; Sistem rengini seçerken bildiğiniz üzere 21 adet renk arasından seçim yapıyoruz. Windows 10 Creators Update ile birlikte renkleri kişiselleştirme de gelecek. Yani renk tonunu istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.
Fakat tabi bunlar Windows 10 pc için geçerli. Windows 10 Mobile'a da gelir muhtemelen.
İnan ki telefonumu ve sistemi seviyorum ama gel gör ki sıradan olan eksiklikleri gidermeyi bırakmış bizlere resmen bilim kurgu videoları izletiyor, ben buna kızıyorum.Microsoft diğer platformlarda olmayan şeylerin peşinde,aslında doğru yolda ama eksikleri tamamlayıp yenilerin peşine düşmüş olsa bence daha güzel olacak. Ben şahsen milletin içinde telefonumu çıkarmaya çekiniyorum. Lumia deyince at çöpe gitsin diyenler var ben hala bir umut bekliyor ve savunuyorum, umarım bir gün bu telefonu alay edenlerin gözüne gözüne sokarım bakında gözünüz telefon görsün diye.