Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Kararlıdan faste geçmeye değecek bir şey var mı şuan Lumia 640 XL için.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kararlıdan faste geçmeye değecek bir şey var mı şuan Lumia 640 XL için.
Hiç sanmıyorum, ben 1520 ile kararlıdan faşta geçtim keşke geçmeseydim, gerçi günlük kullanımı kısıtlayıcı bir şey yok ama hala bazı yerler İngilizce.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu da burada dursun lazım olur belki bir gün

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve erhanercan
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hani bir laf vardır midyat a pirince giderken evde ki bulgurdan olmak,MS elimizde olanları bir bir almasında,radyomuz gitti ,here maps gitti citylens gitti gitti hep gitti peki ne geldi hep cek cak lar .tamam sistemi seviyoruz ama birazda mobil kullanıcı odaklı bir şeyler yap.nerde OTG,nerde tak seferde tüm açık uygulamaları kapatma,nerde konuşma esnasında ses kaydı...vs.vs.

• Beğen
Tepkiler: gardi

lumiacı

Üye
Hani bir laf vardır midyat a pirince giderken evde ki bulgurdan olmak,MS elimizde olanları bir bir almasında,radyomuz gitti ,here maps gitti citylens gitti gitti hep gitti peki ne geldi hep cek cak lar .tamam sistemi seviyoruz ama birazda mobil kullanıcı odaklı bir şeyler yap.nerde OTG,nerde tak seferde tüm açık uygulamaları kapatma,nerde konuşma esnasında ses kaydı...vs.vs.
Bildiğim kadarıyla en son fast yapısında açık uygulamaları tek seferde kapatabiliyorduk.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bildiğim kadarıyla en son fast yapısında açık uygulamaları tek seferde kapatabiliyorduk.
Şuan fast yapıdayım ama öyle bir seçenek yok maalesef.

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

lumiacı

Üye
Şuan fast yapıdayım ama öyle bir seçenek yok maalesef.

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi
Ben kararlı surumde olduğum için bakamıyorum ama rica etsem şu yoruma bakar misin?
Windows 10 Mobile IP Yayınlandı (Yapı-10.0.14955)[25/10/2016]

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10 Creators Update güncellemesi ile gelecek olan eylem merkezi.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Muhtemelen aynısı Windows 10 Mobile için de gelecektir.

Ayrıca Microsoft, Windows Store uygulama mağazasında "kişiselleştirme " adlı yeni bir kategori oluşturmuş. Burada Windows 10 Creators Update için tema uygulamaları olacakmış.

Farklı bir nokta daha; Sistem rengini seçerken bildiğiniz üzere 21 adet renk arasından seçim yapıyoruz. Windows 10 Creators Update ile birlikte renkleri kişiselleştirme de gelecek. Yani renk tonunu istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.

Fakat tabi bunlar Windows 10 pc için geçerli. Windows 10 Mobile'a da gelir muhtemelen.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, ddnet, dark_13 ve 4 diğerleri
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Eylem merkezinin bu hali çok daha güzelmiş valla. Biraz da hızlı olsalar ne güzel olacak ya.

lumiacı

Üye
Şu hizli eylem kutucuklarinin icine isimleri yazilsa daha iyi olurnus

Krnl386

Krnl386

Üye

Ayrıca Microsoft, Windows Store uygulama mağazasında "kişiselleştirme " adlı yeni bir kategori oluşturmuş. Burada Windows 10 Creators Update için tema uygulamaları olacakmış.

Farklı bir nokta daha; Sistem rengini seçerken bildiğiniz üzere 21 adet renk arasından seçim yapıyoruz. Windows 10 Creators Update ile birlikte renkleri kişiselleştirme de gelecek. Yani renk tonunu istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.

Fakat tabi bunlar Windows 10 pc için geçerli. Windows 10 Mobile'a da gelir muhtemelen.
İşte bu çok güzel haber

Esendağlı

Esendağlı

Üye

Tamam işte bunlarda geldikten sonra Windows 10 mobile coşar artık.

lumiacı

Üye
Paint 3D windows 10 mobile'a geliyor.

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Microsoft diğer platformlarda olmayan şeylerin peşinde,aslında doğru yolda ama eksikleri tamamlayıp yenilerin peşine düşmüş olsa bence daha güzel olacak. Ben şahsen milletin içinde telefonumu çıkarmaya çekiniyorum. Lumia deyince at çöpe gitsin diyenler var ben hala bir umut bekliyor ve savunuyorum, umarım bir gün bu telefonu alay edenlerin gözüne gözüne sokarım bakında gözünüz telefon görsün diye.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Dona Sarkar, Windows 10 Mobile için Paint 3D uygulaması hakkında sorulan bir soruya "Şimdi değil, henüz Alpha düzeyinde" dedi.

Ekli dosyalar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Microsoft diğer platformlarda olmayan şeylerin peşinde,aslında doğru yolda ama eksikleri tamamlayıp yenilerin peşine düşmüş olsa bence daha güzel olacak. Ben şahsen milletin içinde telefonumu çıkarmaya çekiniyorum. Lumia deyince at çöpe gitsin diyenler var ben hala bir umut bekliyor ve savunuyorum, umarım bir gün bu telefonu alay edenlerin gözüne gözüne sokarım bakında gözünüz telefon görsün diye.
İnan ki telefonumu ve sistemi seviyorum ama gel gör ki sıradan olan eksiklikleri gidermeyi bırakmış bizlere resmen bilim kurgu videoları izletiyor, ben buna kızıyorum.
Ha bu arada maddi imkanım olsa idi şunu yapmak isterdim, alırdım bir tane iphone 6 Lumia 1520 yi atardım çekmeceye(asla satmazdım) ne zaman ki sistem eksikleri giderilir o zaman o çekmeceyi tekrar açardım:)

Üst Alt