Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Güncellemeyi göremeyenler Insider ayarlarından Slow yapıp tarihi 7 gün ileri aldıktan sonra güncelleme kontrolü yapın. Hata vermesi lazım. Ondan tekrar fast Yapıp tarihi düzeltin otomatik indirmeye başlayacak.

• Beğen
Tepkiler: n000k

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Güncellemeyi göremeyenler Insider ayarlarından Slow yapıp tarihi 7 gün ileri aldıktan sonra güncelleme kontrolü yapın. Hata vermesi lazım. Ondan tekrar fast Yapıp tarihi düzeltin otomatik indirmeye başlayacak.
Bir önceki yapıda yer alan sorunlar nedeniyle güncelleme butonuna dokunmaya çekimser kalıyorum.
Yüklemek bir şey değil de, sıfırlama zorunluluğu doğarsa o beni uğraştırıyor : ) )

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bir önceki yapıda yer alan sorunlar nedeniyle güncelleme butonuna dokunmaya çekimser kalıyorum.
Yüklemek bir şey değil de, sıfırlama zorunluluğu doğarsa o beni uğraştırıyor : ) )
Aynı durumdayım bir önceki yapıyı yükledim sonra kararlı sürüme dönmek için bi dünya uğraş verdim, hiç bulaşmak istemiyorum ama bakalım ne kadar sabredebileceğim:)

n000k

n000k

Üye
Oldu abi [emoji106] Teşekkürler

-yeniliklere açığız_[emoji442]-

mahoretti

mahoretti

Üye
önce root tool ile telefonun kimliğini değiştirdik. şimdi de tarihi ileri almaya başladık. Hadi bakalım hayırlısı bakalım daha ne taklalar atıcaz ileriki dönemlerde.... güncellemeye tıklıyoruz yok diyor baya baya.. Güncelleme yayınlanıyor ama telefonlar görmüyor. Tişikkirlir sipirmin......

son durum : "yavaş" mod ile tarihimiz 2 Kasım. 14955 indi. yüklemeye hazırlanıyor kısmındayız... şimdi "yavaş" ta nasıl indi bu ? hata verecekti vermedi ????

Son düzenleme:
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bişey çıkacağını sanmıyorum ama :)

furyzer0

furyzer0

Üye
bizlik bir şey paylaşıldımı surface phone falan yoksa yarın falanda devam edecek mi bu etkinlikler
Telefon ile paylaşılan tek şey kamera ile cisimlerin 3d modellerini çıkartabileceğiz bunları paintte de kullanabileceğiz istersek. Çok harika şeyler tanıtıldı ama mobil tarafta pek bir şey yoktu. Bir yeni update in adı "Creators update"

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Paint 3D ile nesneleri telefonun kamerası ile üç boyutlu olarak tarayıp düzenleme yapabilecek ve bu görüntüler sosyal medya üzerinden paylaşılabilecek.

• Beğen
Tepkiler: hayaleturk, mp2934 ve flutewoddy
hayaleturk

hayaleturk

Üye
Microsoft’un bugün etkinlikte tanıttığı: ‘All in One’ PC’si Surface Studio
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

volumezoom

volumezoom

Üye
Fiyatı 2999$ dan başlayacakmış, eğer Surface Phone çıkacaksa fiyatlandırma ve tasarım açısından fikir verecektir bu ürün.

iPad ile uygulamasından gönderildi.

Son düzenleme:
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
abi 4.89 gb lik güncelleme (14955 olan) son kararlı yapılar hatta Nokia nın verdiği 8.1 güncellemesi windows 10 mobile bişe bu boyutta değildi!!! Ne değişmiş bilen var mı???
edit:

Nokia nın verdiği ayrı w8.1 ve w10m ayrı okunmalı bunları Nokia verdi anlamında demek istemedim :)

Murat.Demir

Murat.Demir

Üye
Groove müzik color ui(albüm kapağına göre renk) güncellemesi gelmiş pc de, mobilde varmı ?

• Beğen
Tepkiler: furyzer0
furyzer0

furyzer0

Üye
Groove müzik color ui(albüm kapağına göre renk) güncellemesi gelmiş pc de, mobilde varmı ?
Bakıyorum şimdi ben de tam onu fark etmiştim.

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
Mobile gelmemiş henüz.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Murat.Demir

ddnet

Üye
abi 4.89 gb lik güncelleme (14955 olan) son kararlı yapılar hatta Nokia nın verdiği 8.1 güncellemesi windows 10 mobile bişe bu boyutta değildi!!! Ne değişmiş bilen var mı???
edit:

Nokia nın verdiği ayrı w8.1 ve w10m ayrı okunmalı bunları Nokia verdi anlamında demek istemedim :)

Bu güncelleme telefon için mi ?!! Yahu elimizdeki telefonların çoğu 8 gblik dahiliye sahip yav...

(WM 10.14393.321) 640XL ile mTalk'tan gönderildi

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Bu güncelleme telefon için mi ?!! Yahu elimizdeki telefonların çoğu 8 gblik dahiliye sahip yav...

maalesef evet telefon için, komik değilmi :)

ddnet

Üye
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Hatalar falan bir şekilde duzeliyorsa (özellikle 8.1 den wp10'a geçenler için) değer aslında...

yarın indireceğim inşallah şimdi o kadar netim yok. Yükleyen arkadaşlar ne bar ne yok söylese de öğrensek

Üst Alt