Bir önceki yapıda yer alan sorunlar nedeniyle güncelleme butonuna dokunmaya çekimser kalıyorum.Güncellemeyi göremeyenler Insider ayarlarından Slow yapıp tarihi 7 gün ileri aldıktan sonra güncelleme kontrolü yapın. Hata vermesi lazım. Ondan tekrar fast Yapıp tarihi düzeltin otomatik indirmeye başlayacak.
Aynı durumdayım bir önceki yapıyı yükledim sonra kararlı sürüme dönmek için bi dünya uğraş verdim, hiç bulaşmak istemiyorum ama bakalım ne kadar sabredebileceğimBir önceki yapıda yer alan sorunlar nedeniyle güncelleme butonuna dokunmaya çekimser kalıyorum.
Yüklemek bir şey değil de, sıfırlama zorunluluğu doğarsa o beni uğraştırıyor : ) )

Oldu abi [emoji106] TeşekkürlerGüncellemeyi göremeyenler Insider ayarlarından Slow yapıp tarihi 7 gün ileri aldıktan sonra güncelleme kontrolü yapın. Hata vermesi lazım. Ondan tekrar fast Yapıp tarihi düzeltin otomatik indirmeye başlayacak.
Yeni Paint 3D mobile de geliyormuşMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bişey çıkacağını sanmıyorum ama![]()
ne işe yarıyor ki?Yeni Paint 3D mobile de geliyormuş
bizlik bir şey paylaşıldımı surface phone falan yoksa yarın falanda devam edecek mi bu etkinliklerYeni Paint 3D mobile de geliyormuş
Telefon ile paylaşılan tek şey kamera ile cisimlerin 3d modellerini çıkartabileceğiz bunları paintte de kullanabileceğiz istersek. Çok harika şeyler tanıtıldı ama mobil tarafta pek bir şey yoktu. Bir yeni update in adı "Creators update"bizlik bir şey paylaşıldımı surface phone falan yoksa yarın falanda devam edecek mi bu etkinlikler
Bakıyorum şimdi ben de tam onu fark etmiştim.Groove müzik color ui(albüm kapağına göre renk) güncellemesi gelmiş pc de, mobilde varmı ?
abi 4.89 gb lik güncelleme (14955 olan) son kararlı yapılar hatta Nokia nın verdiği 8.1 güncellemesi windows 10 mobile bişe bu boyutta değildi!!! Ne değişmiş bilen var mı???
edit:
Nokia nın verdiği ayrı w8.1 ve w10m ayrı okunmalı bunları Nokia verdi anlamında demek istemedim![]()
maalesef evet telefon için, komik değilmiBu güncelleme telefon için mi ?!! Yahu elimizdeki telefonların çoğu 8 gblik dahiliye sahip yav...
(WM 10.14393.321) 640XL ile mTalk'tan gönderildi

maalesef evet telefon için, komik değilmi![]()
yarın indireceğim inşallah şimdi o kadar netim yok. Yükleyen arkadaşlar ne bar ne yok söylese de öğrensekHatalar falan bir şekilde duzeliyorsa (özellikle 8.1 den wp10'a geçenler için) değer aslında...
(WM 10.14393.321) 640XL ile mTalk'tan gönderildi