bozkirdangelen
Üye
Bilmiyorum, Belki de sorun bendeki telefonda..Hocam bana dil paketi güncellemesi gelmedi, acaba telefonumdan kaynaklı bir sorun mu?
Bilmiyorum, Belki de sorun bendeki telefonda..Hocam bana dil paketi güncellemesi gelmedi, acaba telefonumdan kaynaklı bir sorun mu?
bir kaç ss ile gösterme şansınız varmı benim gibi son yapıları kullanmayanlar kişiler merak ediyordurWindows Kamera uygulaması Windows Insider fast ring için yeni bir ara yüz ve özelliklerle güncellendi.
Windows Kamera v1016.11 numaralı sürümde fark edilen yenilikler:
- Yeni ikonlar
- Yeni timelapse özelliği.
- Yeni kare görüntü inceleme simgesi sağ alt tarafta artık kullanılabilir.
- Zamanlayıcı, ana kullanıcı arayüzünde kullanılabilir
Üstteki manuel ayar listesine zamanlayıcı eklenmiş, ön izleme butonu kare olarak sağ alt tarafa alınmış. Ayarlara da timelapse butonu eklenmiş.bir kaç ss ile gösterme şansınız varmı benim gibi son yapıları kullanmayanlar kişiler merak ediyordur

Üstteki manuel ayar listesine zamanlayıcı eklenmiş, ön izleme butonu kare olarak sağ alt tarafa alınmış. Ayarlara da timelapse butonu eklenmiş.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Video ve canlı Fotoğraf çekimlerinde sorun yaşamadım. Ama hdr modda oluşan soruna Yapı 14946 güncellemesinden sonra rastlamadım.Kararlı surumde 30 fps video çektiğinizde videoda dalgalanmalar oluyordu... Özellikle en yüksek çözünürlükte...
Ayrıca canlı foto çekerken sıkıntılar oluyordu...
HDR modunda foto çekildiğinde ya kaydedilemiyor, yada kaydediliyorda uzun sure kalıp kaydedemiyordu...
Bu sorunlar halen devam ediyor mu ?
(WM 10.14393.321) 640XL ile mTalk'tan gönderildi
yapı 14951 mi geldi

Kullandığın yapıdan(sürüm) Kaynaklanıyor olabilir.Lumia 1520 bataryasını değiştim lakin şöyle bir durum var. Batarya %81 den fazla şarj olmuyor orada takılıp kalıyor neden olabilir fikri olan var mı acaba
Valla benimki de takıldı kaldı %0 da.inmiyor hala?güncelleme inmiyor %0 da bekliyor şarj ful kapattım açtım menüden çıktım geri geldim yok tekrar indir diyorum yine aynı %0 da hiç ilerlemiyor
dona sarkar hata olduğunu falan yazmış herhâldeValla benimki de takıldı kaldı %0 da.inmiyor hala?
-yeniliklere açığız_[emoji442]-
O karı hep yazıyor zaten. Başka bişey yapmıyor [emoji53]dona sarkar hata olduğunu falan yazmış herhâlde