Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Windows Kamera uygulaması Windows Insider fast ring için yeni bir ara yüz ve özelliklerle güncellendi.
Windows Kamera v1016.11 numaralı sürümde fark edilen yenilikler:
  • Yeni ikonlar
  • Yeni timelapse özelliği.
  • Yeni kare görüntü inceleme simgesi sağ alt tarafta artık kullanılabilir.
  • Zamanlayıcı, ana kullanıcı arayüzünde kullanılabilir
bir kaç ss ile gösterme şansınız varmı benim gibi son yapıları kullanmayanlar kişiler merak ediyordur

• Beğen
Tepkiler: dark_13 ve KırmızıBeyaz60
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bir kaç ss ile gösterme şansınız varmı benim gibi son yapıları kullanmayanlar kişiler merak ediyordur
Üstteki manuel ayar listesine zamanlayıcı eklenmiş, ön izleme butonu kare olarak sağ alt tarafa alınmış. Ayarlara da timelapse butonu eklenmiş.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS, bozkirdangelen ve ceza87
volumezoom

volumezoom

Üye
Kamera ne yazıkki Windows 10 da bir türlü rayına oturmamıştı, umarım bu sefer olur.

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar bir şey dikkatimi çekti, 8.1 uygulamaları artık ya çalışmaz olmuş, yada sorun çıkartmaya başlamış. Mesela Oneshot son kamera güncellemesinden sonra kamerayı kullanamıyor, Notepad 8.1 açılmıyor, bekletiyor, Lumia Storyteller saçmalamaya başladı. Durum side de öyle mi yoksa benim telefonun sıfırlanma zamanı mı geldi :allalla:

ddnet

Üye
Üstteki manuel ayar listesine zamanlayıcı eklenmiş, ön izleme butonu kare olarak sağ alt tarafa alınmış. Ayarlara da timelapse butonu eklenmiş.

Kararlı surumde 30 fps video çektiğinizde videoda dalgalanmalar oluyordu... Özellikle en yüksek çözünürlükte...

Ayrıca canlı foto çekerken sıkıntılar oluyordu...

HDR modunda foto çekildiğinde ya kaydedilemiyor, yada kaydediliyorda uzun sure kalıp kaydedemiyordu...

Bu sorunlar halen devam ediyor mu ?

(WM 10.14393.321) 640XL ile mTalk'tan gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bu yapıda kilit ekranında hava durumu çalışıyor mu?
Ya da hava durumunun çalışması için aklınıza gelen bir püf noktası var mı?
İLk kurulumdan kısa bir süre sonra çalışmıştı şu an microsoft'un hava durumu da Accua~ 'da çalışmıyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Kararlı surumde 30 fps video çektiğinizde videoda dalgalanmalar oluyordu... Özellikle en yüksek çözünürlükte...

Ayrıca canlı foto çekerken sıkıntılar oluyordu...

HDR modunda foto çekildiğinde ya kaydedilemiyor, yada kaydediliyorda uzun sure kalıp kaydedemiyordu...

Bu sorunlar halen devam ediyor mu ?

(WM 10.14393.321) 640XL ile mTalk'tan gönderildi
Video ve canlı Fotoğraf çekimlerinde sorun yaşamadım. Ama hdr modda oluşan soruna Yapı 14946 güncellemesinden sonra rastlamadım.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu arada son güncellemeden sonra HP Elite X3'ün kamera uygulamasındaki çökme sorunu da giderilmiş.

m542tf

m542tf

Üye
Lumia 1520 bataryasını değiştim lakin şöyle bir durum var. Batarya %81 den fazla şarj olmuyor orada takılıp kalıyor neden olabilir fikri olan var mı acaba

mp2934

mp2934

Üye
yapı 14951 mi geldi

serinaga

serinaga

Üye
Son düzenleme:
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Lumia 1520 bataryasını değiştim lakin şöyle bir durum var. Batarya %81 den fazla şarj olmuyor orada takılıp kalıyor neden olabilir fikri olan var mı acaba
Kullandığın yapıdan(sürüm) Kaynaklanıyor olabilir.
Bu konuyla ilgili bir de Insider isimli uygulama var, onu yükleyerek oradaki sayfadan da kontrol etmenizde fayda var.

omerk88

omerk88

Üye
güncelleme inmiyor %0 da bekliyor şarj ful kapattım açtım menüden çıktım geri geldim yok tekrar indir diyorum yine aynı %0 da hiç ilerlemiyor

n000k

n000k

Üye
güncelleme inmiyor %0 da bekliyor şarj ful kapattım açtım menüden çıktım geri geldim yok tekrar indir diyorum yine aynı %0 da hiç ilerlemiyor
Valla benimki de takıldı kaldı %0 da.inmiyor hala?

-yeniliklere açığız_[emoji442]-

• Beğen
Tepkiler: omerk88
n000k

n000k

Üye
  • Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen ve mp2934

gkhntlbs

Üye
o zaman bu güncelleme inmiyorsa boşuna uğraşmayalım

n000k

n000k

Üye
Kameraya güncelleme gelmiş. Onu yaptım şimdi. Ve ne güzel kamera açılmıyor şimdi [emoji3] error veriyor. Bravo ya...

-yeniliklere açığız_[emoji442]-

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
WhatsApp Beta uygulamasına görüntülü konuşma geldi..
Deneme yaptınız mı, nasıl buldunuz?

Üst Alt