Bu hafta 14936 numaralı Windows 10 Mobile Redstone 2 sürümü insider Fast Ring için gelebilir.sanırım fast için bu hafta güncelleme yok![]()
Oturum açtıktan sonra altta çıkıyor uygulamayı alın diye ona dokununca ios diyerek itunes'a yonlendiriyor bendeOnedrive hesabıma edge ile itunes'a yönlendiriyor . bende. mobilden altta ufak bir bildirim çıktı uygulamayı kullan vs gibi ona dokundum uygulamadan bulunduğum klasörü açtı
onedrive sitesinde uygulamayı indirmek için denediğimde böyle oluyor ios ile hiç karşılaşmadım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
linke tıklayınca direkt uygulamanın açılmıyor olması konusunda haklısınız.
ön izlemeler için insider uygulaması yüklenmesi gerekiyor mu? 2 gündür ön izleme sürümü gelmiyor güncelleme olarak benim tele.Bu hafta 14936 numaralı Windows 10 Mobile Redstone 2 sürümü insider Fast Ring için gelebilir.
Mevcut sürümlerde insider ayarı Ayarlar / Güncelleştirme ve Güvenlik ayarları altında. Artık Windows Insider uygulamasını yüklemeniz gerekmiyor.ön izlemeler için insider uygulaması yüklenmesi gerekiyor mu? 2 gündür ön izleme sürümü gelmiyor güncelleme olarak benim tele.
o şekilde yaptım hızlıyı seçtim 3. gün oldu gelen giden yok hala o nedenle bir sorayım dedim.Mevcut sürümlerde insider ayarı Ayarlar / Güncelleştirme ve Güvenlik ayarları altında. Artık Windows Insider uygulamasını yüklemeniz gerekmiyor.
Durdur bir daha devam ettir.o şekilde yaptım hızlıyı seçtim 3. gün oldu gelen giden yok hala o nedenle bir sorayım dedim.
Seni anlıyorum, 2sene önce bende bi hışımla 920 yi satıp o meşhur(!) note2 yi almıştım senin gibi bin pişman olup 50 tl zararına geri satıp gidip 1020 almıştım, sonra onu da satıp şimdi ki cihazım 1520yi aldım iyi ki de almışım, şimdi de gözüm 950 xl de ama bütçe müsait değillumia 925 i sattım 400tl ye ama pişman oldum be uygulama yok oyun yok diyorduk da hep açgözlülügumuzden imiş o telefon çok baskaydi şimdi huawei p8 aldım 3 aydir kullanıyorum kalas gibi![]()

Hedeflerimiz aynı imiş.Seni anlıyorum, 2sene önce bende bi hışımla 920 yi satıp o meşhur(!) note2 yi almıştım senin gibi bin pişman olup 50 tl zararına geri satıp gidip 1020 almıştım, sonra onu da satıp şimdi ki cihazım 1520yi aldım iyi ki de almışım, şimdi de gözüm 950 xl de ama bütçe müsait değil![]()

ben telefonumu 2.ci el aldım. Aldığında wp10 vardı.. Sıfırladım gene wp10 kaldı...Yarın Lumia 640 XL'a orjinal firmware yükledikten sonra Windows 10 yükselteceğim. Kaç güncelleme yüklemem gerekecek tam olarak son final sürümüne kadar. İnsider yüklemeyeceğim.
Normal sıfırlama değil benim ki ben WDRT ile 8.1e döneceğim. Normal sıfırlamada sürüm değişmez zaten.ben telefonumu 2.ci el aldım. Aldığında wp10 vardı.. Sıfırladım gene wp10 kaldı...
Dolayısyla cevap veremeyeceğim.. Ama bu akşam işten sonra tekrar bi sıfırlamayla uğraşacağım.. Bildiririm size..
Hayattan iletildi....
Bir kere 8.1 den 10586.xxx sürümüne geçiyor sanırım sonra da da 14393 surumune geçiyor ama 10586 dan once bir update daha olabilir bilmiyorum.Yarın Lumia 640 XL'a orjinal firmware yükledikten sonra Windows 10 yükselteceğim. Kaç güncelleme yüklemem gerekecek tam olarak son final sürümüne kadar. İnsider yüklemeyeceğim.
sadece yeni gelen yapıları almazsınız. Telefonda yüklü olan sürümü kullanmaya devam edersiniz...insiderden çıkmak için ayarlardan insideri durdur demek yeterli diyordu açıklama. Bu doğru mu. Telefon sıfırlamaktan ve her sıfırlamada veri kaybetmekten usandığımdan kararlıda kalmıştım. Eğer doğruysa geçebilirim